BEAUTYThe Concentrate: Ο ορός της La Mer που τον λατρεύουν οι celebrities...

The Concentrate: Ο ορός της La Mer που τον λατρεύουν οι celebrities επαναλανσάρεται

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιποίησης του οίκου La Mer, ο ορός The Concentrate, εξελίσσεται και παρουσιάζεται εκ νέου με μια μοναδική σύνθεση εμπλουτισμένη με την πλέον συμπυκνωμένη μορφή του ευεργετικού ελιξιρίου Miracle Broth.

Ο πολυτελής αυτός ορός, που ενδυναμώνει το φράγμα της επιδερμίδας, εξελίσσεται, και χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση προσφέροντας τα διπλάσια οφέλη στην ενίσχυσης της επιδερμίδας, διατηρώντας πάντα την ίδια πολυτελή, βελούδινη υφή του. Η επιδερμίδα αναδύεται πιο σφριγηλή, πιο ανθεκτική και αισθητά ανακουφισμένη.

Το The Concentrate λειτουργεί σαν “υγρός φραγμός” που εμποδίζει επιβλαβείς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική της προστασία και να ενισχυθεί έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων που την κάνουν όλο και πιο εύθραυστη με το πέρασμα του χρόνου.

Περιέχει μια υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του θαυματουργού Miracle Broth, ο οποίος βοηθά στην επιβράδυνση της εμφάνισης ορατών σημαδιών φλεγμονής και ενεργοποιεί τη φυσική επούλωσή τους.

Στη λίστα των συστατικών του απαντάται επίσης το θαλάσσιο ένζυμο σταθεροποίησης Stebilizing Ferment, το οποίο καταπραΰνει ορατά, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί την ευαίσθητη επιδερμίδα, αναδεικνύοντας την πιο υγιή όψη της. Το αποκλειστικό αντιοξειδωτικό συστατικό Lime Tea Concentrate από την άλλη βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών για την προστασία της επιδερμίδας από στρεσογόνους παράγοντες, όπως η ρύπανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS