BEAUTYThe hair looks: Τρία στυλ κατευθείαν από τις πασαρέλες για να ανανεώσεις...

The hair looks: Τρία στυλ κατευθείαν από τις πασαρέλες για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου

H αρχή κάθε νέας σεζόν είναι η τέλεια αφορμή για νέα ξεκινήματα και αλλαγές.

Το φθινόπωρο λοιπόν, μόλις ξεκίνησε και αν σκέφτεσαι να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου γιατί βαρέθηκες το ίδιο κούρεμα με έμπνευση από τις πασαρέλες, εμείς συγκεντρώσαμε τις επικρατέστερες τάσεις για να μην σε πιάσει και κάνεις αδιάβαστη.

Αφέλειες

Οι αφέλειες για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστούν στις τάσεις της νέας σεζόν. Σε ίσια και σγουρά μαλλιά, καρέ, κοντά αλλά και πιο μακριά, να ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού και να καλύπτουν όλο το μέτωπο όπως αυτές της Brigitte Bardot, άλλες πιο κοντές (choppy bangs) δίνοντας έναν πιο ιδιαίτερο αέρα στο look, άλλες να πέφτουν στο πλάι είναι μία από τις all time classic επιλογές στα μαλλιά μιας γυναίκας που θέλει να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της, χωρίς να πειράξει το μήκος τους.

Καρέ

Έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Το καρέ και το φετινό φθινόπωρο/ χειμώνα πρωταγωνιστεί, «πείθοντας» ή έστω βάζοντας σε πειρασμό όσες έχουμε μακριά μαλλιά και τόσα χρόνια αντιστεκόμαστε σθεναρά. Είναι φρέσκο, πρακτικό και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές εκδοχές του.

Pixie, πολύ κοντά

Σοφιστικέ, ιδιαίτερο, sexy, τολμηρό, είναι το απόλυτο κούρεμα- ανατροπή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου, ιδιαίτερα αν έχεις αρκετά μακρύ μήκος και θέλεις μία μεγάλη αλλαγή. Μπορείς να το συνδυάσεις με αφέλειες ή πλάγια φράντζα, αλλά και να «παίξεις» και με τους όγκους στο πλάι, φτάνοντας κοντά στο bowl cut (όπως το κούρεμα της Charlize Theron).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS