ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYThe place to be: Το νέο Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio...

The place to be: Το νέο Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio για μια ολιστική εμπειρία ευεξίας

Μια επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό επιβάλλεται για πολλούς λόγους. Τώρα έχεις ακόμη έναν επιπρόσθετο, το Kypwell Flagship Wellness & Spa Studio. Ένας χώρος ευεξίας το απόλυτο beauty spot της πόλης, και οι καλύτεροι skin coaches σε περιμένουν στον παραλιακό της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στο Olympic Residences.

Τι ακριβώς να περιμένεις από τις skin coaches;

Για τις skin coaches που θα σας περιμένουν εκεί, βασικό μέλημα είναι η φροντίδα της επιδερμίδας (σώματος και προσώπου) με βάση τις δικές της αποκλειστικές ανάγκες. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις θεραπείες προέρχονται από φυσικά προϊόντα με συνθέσεις από τοπικά πιστοποιημένα βιολογικά βότανα που καλλιεργούνται σε συνδυασμό με φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας.

Το Face massage

Είναι πραγματικά μία από τις τεχνικές έκπληξη που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Μπορεί να βοηθήσει με τη μείωση του πρηξίματος στο πρόσωπο, καθώς και με την απομάκρυνση των τοξινών και της έντασης που συσσωρεύεται στην κάτω γνάθο. Η εσάνς των εξαιρετικών προϊόντων της Kypwell αλλά και τα εξιδανικευμένα εργαλεία ομορφιάς (Gua Sha και rollers) που χρησιμοποιούνται θα μεταμορφώσουν την όψη του προσώπου σου. Επιπρόσθετα στην τεχνική συμβάλλει μία συσκευή με ρεύμα χαμηλού επιπέδου που εισέρχεται και διεγείρει τους μυς.

Το ρεύμα δεν τονώνει μόνο τους μυς, αλλά και όλα τα στρώματα του δέρματος πάνω από αυτούς. Αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, ενώ παράλληλα μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Είναι σαν ένα full workout για το πρόσωπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ή όποιο άλλο βρεις ελεύθερο χρόνο, σου προτείνουμε να επισκεφθείς το Kypwell studio και να αφεθείς στα έμπειρα χέρια των πολύτιμων skin coaches. Σου αξίζει να απολαύσεις μία θεραπεία προσώπου ή σώματος ή ακόμα και ένα μασάζ για να χαλαρώσεις και να αναζωογονηθείς με θέα το γαλάζιο της θάλασσας. Ακόμα πιο τυχερή θα είσαι αν γνωρίσεις τις δύο ιδιοκτήτριες την Έλενα Ελράη και την Inna Orlova, ευχάριστες και προσιτές θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση!

INFO Kypwell Wellness & Spa
353, 28ης Οκτωβρίου
M. G. Olympic Residences 
Block B, κατ. 4, Λεμεσός, τηλ,: 25105585

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS