ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYThe powder stories: Πόσο αποτελεσματικές είναι τελικά οι αντηλιακές πούδρες;

The powder stories: Πόσο αποτελεσματικές είναι τελικά οι αντηλιακές πούδρες;

Οι αντηλιακές πούδρες είναι όντως αποτελεσματικές, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποτελούν τη βασική πηγή προστασίας από τις ακτίνες UVA και UVB. Η χρήση τους θα πρέπει να περιορίζεται στην ανανέωση του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας περιποίησης του προσώπου θα πρέπει να είναι πάντα ένα αντηλιακό σε υγρή ή κρεμώδη υφή με υψηλό δείκτη προστασίας. Για την ακρίβεια, στο πρόσωπο θα πρέπει να εφαρμόζεται ποσότητα ίση με 1 κουταλάκι του γλυκού. Έπειτα, κάθε δύο ώρες το αντηλιακό θα πρέπει να ανανεώνεται. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι με τη χρήση μιας αντηλιακής πούδρας, η οποία εκτός από το ότι θα προστατεύσει την επιδερμίδα από τον ήλιο, θα σετάρει το μακιγιάζ και θα απορροφήσει τυχόν λιπαρότητα. Στα plus είναι σίγουρα και η compact και mess free συσκευασίες τους, οι οποίες συχνά περιέχουν built-in πινέλο ή σφουγγαράκι μακιγιάζ, για γρήγορα touch ups on the go.

Οι αντηλιακές πούδρες αποτελούν εξαιρετική επιλογή και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς η σύνθεσή τους είναι συχνά ήπια και περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνη Ε, C και αντιοξειδωτικά για καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.

THE TOP 5

1

LANCASTER SUN 365 COMPACT SPF30

2.

MINERAL SUN CARE COMPACT POWDER UVA/UVB SPF30, CLARINS

3.

SPORTS BB COMPACT SPF50+, SHISEIDO

4.

SUN SPF 30 MINERAL POWDER MAKEUP FOR FACE, CLINIQUE

5.

OIL FREE COMPACT CREAM SPF 50, YOUTHLAB

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS