BEAUTYΘέλεις να δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται; Η Collistar έχει τη...

Θέλεις να δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται; Η Collistar έχει τη λύση

Όλες οι γυναίκες αυτήν την περίοδο ξεκινούν να ανησυχούν λίγο παραπάνω για τη σιλουέτα τους και να αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις για τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στους μηρούς και τους γλουτούς. Εκτός από καλή διατροφή και συχνή άσκηση, η καταπολέμηση του αιώνιου αυτού «εχθρού» απαιτεί και την περιποίηση της επιδερμίδας με εξειδικευμένα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας, ένα κατεξοχήν αισθητικό πρόβλημα.

H Collistar, πρωτοπόρος στα Ιταλικά Perfumeries, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων φροντίδας σώματος, ultra-avant-garde!

Αυτή τη χρονιά προσθέτει ακόμα μια νέα επαναστατική θεραπεία, για να κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική την προετοιμασία του σώματος μας για το καλοκαίρι!

1 1

Πάρτε σημειώσεις για τα προϊόντα Collistar που αξίζει να προσθέσετε στη ρουτίνα περιποίησης του σώματός σας για να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα στοχευμένα.

ΝΕΟ! RESHAPING DRAINING WRAPS + RESHAPING DRAINING SOLUTION:

Reshaping Draining Wraps And Refill 8015150253611 Copy

Η νέα επαναστατική επαγγελματική θεραπεία της Collistar σε μορφή επαναχρησιμοποιήσιμων επιδέσμων για το σπίτι, 3 δράσεων: καταπολέμηση της κατακράτησης των υγρών, του τοπικού
συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας τόσο σε πόδια όσο και σε γλουτούς, γοφούς, κοιλιά και μπράτσα. Η υψηλή συγκέντρωση αλατιού της νεκράς θάλασσας αλλά και του Sardinian Fleur De Sel στο προϊόν, δίνει ένα γρήγορο αποτέλεσμα αποστράγγισης, βοηθώντας στην απαλλαγή από τα περιττά υγρά. Διατίθεται και συσκευασία με ανταλλακτικά φακελάκια για επαναληπτικές χρήσεις και καλύτερα αποτελέσματα!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
H λύση για στοχευμένη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

ANTICELLULITE CRYO-GEL ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Cmyk

Ενισχυμένη φόρμουλα για δέρμα με όψη σαν φλούδα πορτοκαλιού, βαριά πόδια και/ή εύθραυστα αγ-
γεία. Νέος συνδυασμός δραστικών συστατικών για μια σφαιρική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με κρύο αποτέλεσμα που δημιουργεί μια αίσθηση ελαφρότητας, κυρίως στα πόδια. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει η σύνθεσή της δημιουργούν μια αίσθηση ευεξίας, ενώ τα φυτικά Alpha-hydroxy οξέα και το Centella Asiatica διασφαλίζουν ενισχυμένη δράση ανόρθωσης του δέρματος.

Μάξι συσκευασία 400 ml.

ANTICELLULITE THERMAL CREAM

Cmyk

Για δέρμα με μόνιμα ορατή όψη φλούδας πορτοκαλιού και χαλαρούς ιστούς. Τα θαλάσσια φύκια φυτών που περιέχονται στη φόρμουλα της εγγυώνται στοχευμένη δράση καταπολέμησης των τοπικών αποθεμάτων λίπους και αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.
Μάξι συσκευασία 400 ml.

ANTICELLULITE DRAINING GEL-MUD

Cmyk

Μια καθημερινή θεραπεία που δεν ξεπλένεται και συνδυάζει τα οφέλη της λάσπης κατά της κυτταρίτι-δας και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας Slim-Drone® η οποία «χτυπά» στην
καρδιά των λιποκυττάρων. Για κατακράτηση υγρών και τοπικές αποθήκες λίπους.
Μάξι συσκευασία 400 ml.

ATTIVI PURI® ANTICELLULITE CAPSULES

Cmyk

Για επίμονη και έντονη κυτταρίτιδα. Κάψουλες μιας χρήσης που περιέχουν τα
δύο πιο αποτελεσματικά δραστικά συστατικά κατά της κυτταρίτιδας: Καφεΐνη και Εσκίνη στην καθαρότερη μορφή τους. Απαλλαγμένες από νερό και συντηρητι-
κά, μπορούν να διατηρούνται άθικτες μέχρι να χρησιμοποιηθούν.
14 καψούλες – 4 ml.

ANTICELLULITE «SLIMMING», SUPERCONCENTRATE NIGHT

Cmyk

Για κατακράτηση υγρών, αποθήκες λίπους και όψη φλούδας πορτοκαλιού: Το πρώτο προϊόν με φόρμουλα διπλής δράσης, κατά της κυτταρίτιδας και θεραπεία αδυνατίσματος κατά τη διάρκεια της νύκτας. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση θαλασσινού αλατιού και το αποκλειστικό Cell-Nocturne
System®, η επαναστατική φόρμουλα χρησιμοποιεί τους βιορυθμούς του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύκτας για να ανασχηματίσει το δέρμα και να καταπολεμήσει την επίμονη κυτταρίτιδα.
Μάξι συσκευασία 200 ml.

ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΟΦΟΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ!
INTENSIVE ABDOMEN AND HIP TREATMENT

Cmyk

Νέα επαναστατική φόρμουλα για επίπεδη κοιλιά και ανασχηματισμένους γοφούς με
ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία, συσφίγγει και αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα και μειώνει το τοπικό λίπος.
Μάξι συσκευασία 250 ml.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματός σας
είναι η απολέπιση. Ένα βήμα με άμεσα και ορατά αποτελέσματα, αφού απομα-
κρύνοντας τα τραχιά κύτταρα, το χρώμα και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνονται
σχεδόν αμέσως.


TALASSO-SCRUB
Η Collistar ως σχεδιαστής της ασυναγώνιστης σειράς Talasso-Scrub, δημιούρ-
γησε πέντε αποκλειστικά προϊόντα απολέπισης που περιέχουν διαφορετικούς
τύπους θαλάσσιων αλάτων και αιθέριων ελαίων συνδυάζοντας και χρησιμοποι-
ώντας τα οφέλη της θάλασσας (θαλασσοθεραπεία) και τα καθαρότερα αιθέρια
έλαια (αρωματοθεραπεία).

Cmyk

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
Η Collistar προσφέρει ειδικές θεραπείες σύσφιξης, αδυνατίσματος ή ελαστικότητας καθημερινά, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στην γκάμα προϊόντων της μπορείς να βρεις προϊόντα ιδανικά για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, δέρμα το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητά του. H Collistar παράλληλα προσφέρει και ειδικές θεραπείες και για άλλες κρίσιμες περιοχές όπως το στήθος, κοιλιά, γοφοί, γλουτοί και χέρια.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν αρκεί να εφαρμόζουμε το ειδικό προϊόν λίγο πριν το καλοκαίρι, αλλά όλον τον χρόνο, έτσι ώστε τα αποτελέσματα που θα έχουμε να μην είναι προσωρινά. Με μια απλή επάλειψη δεν εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις δυνατότητες του προϊόντος. Γι’ αυτό πρέπει να εφαρμόζετε το προϊόν κάνοντας δυνατές μαλάξεις, τσιμπώντας το δέρμα με τα δάχτυλα και ξεκινώντας από την περιοχή του αστραγάλου προς τους γοφούς. Με αυτόν τον τρόπο αφενός απορροφάται σωστά το προϊόν, αφετέρου διευκολύνεται η αποβολή των τοξινών.

Cmyk
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
Cmyk
ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ
Cmyk
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ!
ULTRA-LIFTING ANTI-AGE BODY CREAM

Ultra Lifting Anti Age Body Cream 8015150253666 Copy 1

Επαναφέρει τη νεότητα του σώματος, χάρη στη φόρμουλά της που ανασυνθέτει, λειαίνει και ανορθώνει το δέρμα. Προσφέρει έντονη δράση κατά της γήρανσης, ανανεώνει το δέρμα αφήνοντάς το τέλειο και φωτεινό.

INFO:
Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος της Collistar στην ιστοσελίδα: www.collistar.gpetrou.com.cy

Θα βρείτε τα προϊόντα της Collistar σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλες τις πόλεις.
Τοπικός Αντιπρόσωπος: George Petrou Ltd. Τηλ: 22757277

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS