BEAUTYΘες να μαυρίσεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου; Μάθε για τα...

Θες να μαυρίσεις από την ασφάλεια του σπιτιού σου; Μάθε για τα self tanning προϊόντα

Οι σύγχρονες, προηγμένες συνθέσεις των self tanning προϊόντων εξασφαλίζουν ομοιόμορφο μπρονζέ χρώμα, χάρη στα DHA, που περιέχουν, τα οποία αντιδρούν χημικά με τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας, προσφέροντας προσωρινό τεχνητό χρυσαφένιο χρώμα. πολλοί είναι οι γιατροί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για τον πιο ασφαλή τρόπο να αποκτήσεις μαυρισμένη επιδερμίδα.

Τα περισσότερα προϊόντα, περιέχουν πλέον και συστατικά, όπως το ροδόνερο, γνωστά για τις ενυδατικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, αφήνοντας τα πόδια και το πρόσωπο μοναδικά απαλά και αναζωογονημένα. Στα plus το γεγονός ότι μπορούν παράλληλα να καμουφλάρουν τυχόν ατέλειες στην επιδερμίδα, όπως κυτταρίτιδα και ευρυαγγείες.

How to

Για ομοιόμορφο χρυσαφένιο αποτέλεσμα, θεωρείται απαραίτητη η απολέπιση πριν από την εφαρμογή του αυτομαυριστικού προϊόντος για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Εξίσου σημαντικό είναι και το πλύσιμο των χεριών μετά την εφαρμογή για αποφυγή δυσχρωμιών σε περίπτωση που δεν έχεις χρησιμοποιήσει τα ειδικά γάντια.

Πιο κάτω θα βρεις επιλογές για self tanning:


Self Tanning Cream Instant Golden Glow, LANCASTER

Instant Smooth Self Tanning CLARINS
O’solemio Gel Super Tanning Gel Melanin Activator, DIEGO DALLA PALMA

Self Sun™ Body Tinted Lotion Medium/Deep, CLINIQUE
Self-Tanning Jelly Gradual Glow, DIOR

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS