BEAUTYΤι νέο ετοιμάζει η Rihanna στον χώρο της ομορφιάς;

Τι νέο ετοιμάζει η Rihanna στον χώρο της ομορφιάς;

Tο 2017 η Rihanna με το που λάνσαρε το δικό της beauty brand, το Fenty Beauty, μία μικρή επανάσταση ξεκινούσε στο χώρο της ομορφιάς. Και αυτό γιατί όλες οι γυναίκες μπορούσαν πλέον να βρουν τη δική τους απόχρωση σε προϊόντα, με την τεράστια γκάμα αποχρώσεων που η ίδια δημιούργησε σε κάθε κατηγορία προϊόντος για όλους τους τύπους και τους τόνους δέρματος Σήμερα η RiRi γράφει μία νέα στο ήδη υπάρχον beauty brand με τα Fenty Skin!

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue για το τεύχος Μαΐου, η RiRi επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν να λανσάρει ένα νέο, δικό της brand περιποίησης της επιδερμίδας.

 «Το skincare είναι η αλήθεια. Είτε λειτουργεί, είτε όχι. Δεν μπορείς να κρυφτείς» είπε μεταξύ άλλων, στο περιοδικό, ενώ διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι που η ποιότητά του θα είναι χαμηλή/ χαμηλότερη σε σχέση με τα προϊόντα που ήδη υπάρχουν (Fenty Beauty).

Κι όπως όλα δείχνουν, αν τα Fenty Skin ακολουθήσουν τη λογική- τη φιλοσοφία των Fenty Beauty, η Rihanna θα έχει ενεργό- πρωταγωνιστικό ρόλο. Από το είδος μέχρι τις συσκευασίες και τα ονόματα των προϊόντων, αποτελώντας κι αυτό το brand μία ωδή στη διαφορετικότητα, συνδυάζοντας παράλληλα αυθεντικότητα και υψηλή ποιότητα.

Για την ιστορία, από το Μάρτιο 2019, το brand της είχε κατοχυρώσει το όνομα Fenty Skin, περιλαμβάνοντας στην περιγραφή του φαρμακευτικά και μη προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, σαπούνια, προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος αλλά και προσωπικής φροντίδας (εκτός από τα καλλυντικά που περιέχουν χρώμα, αρώματα) και συναφή αξεσουάρ, όπως kits, εργαλεία εφαρμογής κλπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS