BEAUTYΤι θα φορέσεις αυτή την άνοιξη στο μακιγιάζ σου (τα χρώματα και...

Τι θα φορέσεις αυτή την άνοιξη στο μακιγιάζ σου (τα χρώματα και οι υφές)

Κάθε χρόνο στις πασαρέλες της μόδας τα fashion houses δίνουν το στίγμα για το τι θα φορεθεί αλλά και το τι θα επικρατήσει στο χώρο της ομορφιάς. Ξεχωρίσαμε τα πιο κάτω looks για να υιοθετήσεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου προσωπικότητα:

#1

Το κλασικό smokey eye look αποκτά πιο σύγχρονη smudged εικόνα. How to: Τονίστε το άνω βλέφαρο με μαλακό μαύρο μολύβι και σβήστε το κατά μήκος του κινητού βλεφάρου με μαύρη σκιά ματιών. Προσθέστε γενναιόδωρες στρώσεις μαύρης μάσκαρα και δώστε όγκο στα φρύδια σας γεμίζοντας τα κενά τους.

#2

Το αϊλάινερ είναι πάντα στη μόδα, με τη διαφορά ότι αυτή την άνοιξη αποκτά πιο γεωμετρικό χαρακτήρα, ενώ τονίζεται και το κάτω βλέφαρο των ματιών, όπως είδαμε στα σόου των Dior και Valli.

#3

Αέρινη, φρέσκια και λαμπερή είναι η κυρίαρχη εμφάνιση της επιδερμίδας για τη νέα σεζόν. How to: Φροντίστε η επιδερμίδα σας να είναι καλά ενυδατωμένη πριν από την εφαρμογή του μέικαπ και στη συνέχεια απλώστε ένα ενυδατικό υγρό μέικαπ με βρεγμένο σφουγγαράκι, που εξασφαλίζει ανάλαφρη κάλυψη. Τέλος, χαρίστε λάμψη στα ζυγωματικά και στην εσωτερική γωνία των ματιών σας με ένα highlighter.

#4

Το έντονο χρώμα και τα prints που επικράτησαν στις πασαρέλες της άνοιξης αναδεικνύουν τα αξεσουάρ και τα μαντίλια στα μαλλιά εξασφαλίζοντας κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

#5

Είτε επιλέξετε ένα κρεμώδες κόκκινο κραγιόν που χαρίζει σατινέ φινίρισμα, όπως είδαμε στο σόου της Max Mara, είτε ένα με ματ υφή, όπως είδαμε στο σόου του Balmain, η απόχρωσή του πρέπει να είναι φωτεινή. Tip: Αποφύγετε το μακιγιάζ στα μάτια για πιο νεανική και σύγχρονη εικόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS