BEAUTYTips ομορφιάς για να περιποιηθείς την περιοχή του λαιμού (που συχνά παραμελείς)

Tips ομορφιάς για να περιποιηθείς την περιοχή του λαιμού (που συχνά παραμελείς)

Η επιδερμίδα του προσώπου δεν σταματά στο πηγούνι. Και ο λαιμός είναι ένα από τα σημεία που προδίδουν την πραγματική μας ηλικία, εμφανίζοντας τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ο λαιμός είναι ένα από τα σημεία που παραμελούμε χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνουμε.

Κάνε peeling

Όπως και η επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου, έτσι κι αυτή του λαιμού (και του ντεκολτέ) έχει ανάγκη από αναζωογόνηση και απολέπιση, μια- δύο φορές την εβδομάδα. Επίλεξε ένα απολεπιστικό προϊόν (κατά προτίμηση προσώπου) που θα κάνει ήπια απολέπιση στην περιοχή, απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα. Άπλωσέ το για μερικά λεπτά κάνοντας παράλληλα απαλές κυκλικές κινήσεις και αφαίρεσέ το με μπόλικο χλιαρό νερό. Συνέχισε εφαρμόζοντας την κρέμα/ μάσκα σου.

Skin resurfacing peeling SKIN RESURFACING PEELING, του GUERLAIN: Απομακρύνει άμεσα τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να μένει απαλή και καθαρή.

Αναζήτησε τα σωστά προϊόντα

Υπάρχει μία κρέμα κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου. Ο λαιμός και το ντεκολτέ δεν αποτελούν εξαίρεση, αρκεί να αναζητήσεις εξειδικευμένα προϊόντα- κρέμες ή serums- που συσφίγγουν, ανορθώνουν και έχουν αντιρυτιδική δράση για αυτές τις περιοχές του σώματός σου. Χάρη στη συμπυκνωμένη φόρμουλά τους και τα δραστικά συστατικά τους, μειώνουν το διπλοσάγονο, ενισχύουν το κολλαγόνο, νικούν τη χαλάρωση, επαναφέρουν τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενυδατώνοντάς την σε βάθος. Κι αυτό γιατί η επιδερμίδα σε αυτά τα σημεία είναι αρκετά λεπτή, με λιγότερους σμηγματογόνους αδένες και λιγότερη μυϊκή υποστήριξη με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπής στη δημιουργία πτυχώσεων, βαθιών ρυτίδων αλλά και στην εμφάνιση ξηρότητας. Μπορείς να απλώνεις την κρέμα σου μία- δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Neck Cream, the enriched formula της SISLEY
LA MER THE NECK & DECOLLETE CONCENTRATE
FREZYDERM, NECK CONTOUR CREAM

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS