BEAUTYΤο 1ο κυπριακό brand με τις πρωτοποριακές, βιώσιμες συσκευασία προϊόντων

Το 1ο κυπριακό brand με τις πρωτοποριακές, βιώσιμες συσκευασία προϊόντων

Το κυπριακό brand ευεξίας Kypwell να παρουσιάζει τη νέα, και εξαιρετικά καινοτόμα, φιλική προς το περιβάλλον, βιώσιμη (sustainable) συσκευασία προϊόντων του.

Η κυκλοφορία της νέας συσκευασίας στηρίζεται στην ευρύτερη περιβαλλοντική και κοινωνική αποστολή της Kypwell, η οποία δεν είναι άλλη από το να «εκπαιδεύσει» και να επηρεάσει τους καταναλωτές αλλά και την βιομηχανία ομορφιάς στο να σκέφτονται και να κατασκευάζουν πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Η Kypwell, είναι η πρώτη στην αγορά, που κατάφερε να λανσάρει αυτή την νέα οικολογική συσκευασία φτιαγμένη από 100% ανακυκλωμένο φελλό (συμπιεσμένα υπολείμματα από την παραγωγή φελλού), γυαλί, ξύλο και ζαχαροκάλαμο. Η νέα συσκευασία της Kypwell αποτελεί σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής αποστολής της, καθώς στοχεύει στην εκπαίδευση για σωστή ανακύκλωση και στην επαναχρησιμοποίηση προϊόντων και συσκευασιών. Αυτός είναι και ο σκοπός της νέας συσκευασίας προϊόντων, η οποία μπορεί όχι μόνο να ανακυκλωθεί αλλά και να επαναχρησιμοποιηθεί ως δοχείο ή ως γλαστράκι για φύτευση. Το δοχείο μπορεί επίσης να επιστραφεί στην εταιρεία, ώστε ο πελάτης να επωφεληθεί με έκπτωση στην επόμενή του αγορά.

Η Kypwell ιδρύθηκε από την Έλενα Ελράη και την Inna Orlova, και το όνομα του brand προέρχεται από την λέξη «Κypros» (Κύπρος) και την λέξη «Wellbeing» (Ευεξία). Τα προϊόντα της Kypwell περιέχουν, κατά μέσο όρο, τουλάχιστον 30 φυτικές βιοδραστικές ουσίες ανά προϊόν – 60% ανά προϊόν, συνδυάζοντας πολυτελείς θεραπείες Spa, θεραπείες ευεξίας προσώπου, οργανικά και vegan προϊόντα περιποίησης, και βοτανικά ροφήματα

Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Kypwell https://kypwell.comκαθώς και σύντομα σε επιλεγμένους μεταπωλητές της και Spa σε Κύπρο και εξωτερικό.  

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS