BEAUTYTo αγαπημένο κραγιόν των Tik Τokers, το Black Honey, έφτασε επιτέλους...

To αγαπημένο κραγιόν των Tik Τokers, το Black Honey, έφτασε επιτέλους και στην Κύπρο

 

Το Black Honey της σειράς Almost Lipstick της Clinique κραγιόν» κυκλοφόρησε το 1971 και έγινε γνωστό για τη μεγάλη του προσαρμοστικότητα και ικανότητα να κολακεύει ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών τόνων δέρματος. Μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι «πάει με όλα», με τον χαρακτηρισμό «το μαύρο ζιβάγκο για τα χείλη» όπως είπε σημαίνουσα προσωπικότητα του μάρκετινγκ στην παγκόσμια αγορά.

Πολλοί αποδίδουν την επιτυχία του κραγιόν στη μεγάλη του προσαρμοστικότητα σε κάθε τύπο και τόνο δέρματος αλλά και το ότι μπορεί να δείχνει εντελώς διαφορετικό σε κάθε διαφορετικό πρόσωπο. Επίσης μπορεί να φορεθεί μόνο του αλλά και κάτω ή από πάνω από κάποιο άλλο κραγιόν, δημιουργώντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

 

Cliniquecyprus 294897781 546853557178465 8034538779175253319 N

Tο Black Honey είχε κυκλοφορήσει σαν προϊόν αρχικά μέσα σε ένα γυάλινο βαζάκι για να θυμίζει το «Μέλι» της ονομασίας του αλλά από το 1989, η εταιρεία το ενέταξε στη σειρά Almost Lipstick και το πουλούσε σε συσκευασία σωλήνα. Το κραγιόν έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές και cult και πουλιόνταν επί πολλά χρόνια.

1 8

Τώρα όμως, εδώ και λίγες εβδομάδες, ήρθε η ώρα και το γνώρισαν, με τη γνωστή μαζική υστερία που χαρακτηρίσει το είδος τους, οι teenagers και οι millenials. Ακολούθησαν οι celebrities και αφού ευλογήθηκε από το ΤικΤοκ, το κραγιόν άρχισε να ξεπουλά και στα καταστήματα. Μεταξύ των άλλων, ανέβασε και το δικό της βίντεο η παγκόσμια πρέσβειρα της Clinique, η ηθοποιός Emilia Clarke η οποία δοκίμασε το μαύρο κραγιόν, εντυπωσιάστηκε και δήλωσε «Μου αρέσει. Είμαι μέσα».

Στην Κύπρο θα το βρείτε διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα αποκλειστικά online στα καταστήματα Beauty Line!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS