BEAUTYTo Black Opium Eau de Parfum Neon αποκτά νέα διάσταση

To Black Opium Eau de Parfum Neon αποκτά νέα διάσταση

Είναι η γυναίκα Black Opium, μια λαμπερή ηρωίδα μέσα στο νυχτερινό τοπίο της πόλης. Το άρωμά της, της δίνει δύναμη. Είναι εθιστικό. Ακαταμάχητα παραβατικό. Το μόνο που θέλει είναι να ξεχωρίζει… να αισθάνεται την ταχύτητα του φωτός και να λάμπει μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Η εμβληματική, εθιστική αρωματική συμφωνία μαύρου καφέ μεταμορφώνει το άρωμα σε καθαρό μαύρο φως και κάνει αντίθεση με αυτές τις φωτεινές, «νέον» νότες. Τυλιγμένη με ένα εκστατικό πέπλο μόσχου και πλούσιου absolute βανίλιας, η αρωματική συμφωνία αναδίδει νέον λάμψη μέχρι το τέλος της βραδιάς.

 

 

Οι master αρωματοποιοί Nathalie Lorson Marie Salamagne, Olivier Cresp και Honorine Blanc– οι δημιουργοί του αρχικού Black Opium– επέλεξαν το φρούτο του δράκου, για να προσθέσουν μια δόση ζωηρού χρώματος στην ξαιρετικά δημοφιλή αρωματική σύνθεση.

Αυτό το σαγηνευτικό και «επικίνδυνα» θελκτικό ασιατικό φρούτο με τη φούξια φλούδα, τις πράσινες προεξοχές και την τραγανή σάρκα, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης της «νέον» αρωματικής συμφωνίας. Εμπλουτισμένο με σπινθηροβόλο μανταρίνι και κίτρο, προσθέτει ζωηρές πτυχές όξινου πράσινου χυμού και νέον ροζ μούρων στην καρδιά του Black Opium Neon.

Πιο εντυπωσιακό από ποτέ το μπουκάλι του λαμπυρίζει χάρη στο μαύρο γκλίτερ  που υπογράφει την τολμηρή, ροκ chic εμφάνισή του.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS