ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο δέρμα σου διψά για λάμψη και ενυδάτωση μετά τις διακοπές (Πώς...

Το δέρμα σου διψά για λάμψη και ενυδάτωση μετά τις διακοπές (Πώς να το βοηθήσεις;)

Μετά τις διακοπές η επιδερμίδα σου χρειάζεται στοχευμένη φροντίδα.

Διώξε τη ξηρότητα και τη θαμπάδα με έξυπνα beauty tricks και τα κατάλληλα προϊόντα αν θες να δεις το δέρμα σου να μεταμορφώνεται.

#1 Βιταμίνη C: πολύτιμος σύμμαχος

Έχει εξαιρετικά οφέλη για το δέρμα σου προσφέρει τρομερή λάμψη στο πρόσωπο, ενώ παράλληλα μειώνει τα σημάδια γήρανσης που μπορεί να εμφανιστούν. Επιπρόσθετα απομακρύνει όλα τα μικρόβια και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα. Ο πιο σημαντικός σου σύμμαχος για επανόρθωση της επιδερμίδας μετά της καλοκαιρινές διακοπές. Ψάξε για το συστατικό αυτό σε serums κι ενυδατικές κρέμες ή σε σκόνη βιταμίνης C και θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

#2 Intense Hydration

To κομμάτι της ενυδάτωσης, είναι άκρως σημαντικό. Μην παραλείψεις τη χρήση της αγαπημένης σου ενυδατικής κρέμας τόσο την ημέρα πριν το μακιγιάζ και μετά τον καθαρισμό, αλλά και το βράδυ πριν κοιμηθείς. Με αυτόν τον τρόπο θα προσδώσεις στο δέρμα ζωντάνια, υγεία και ένα hydration boost ικανό να τη μεταμορφώσει.

#3 Ρόδι για επανόρθωση

Μπορεί να μην το ήξερες αλλά το ρόδι ως συστατικό είναι κατάλληλο για την επαναφορά της λάμψης στην επιδερμίδα. Είτε σε σαλάτες και ροφήματα ή και σε έναν δυναμωτικό χυμό ροδιού ή στη ρουτίνα περιποίησης αναζητώντας το σε προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου που το περιέχουν στη λίστα με τα συστατικά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS