BEAUTYΤο φον ντε τεν που θα χρειαστείς για την τέλεια ελαφριά βάση

Το φον ντε τεν που θα χρειαστείς για την τέλεια ελαφριά βάση

Η ελαφριά κάλυψη και η φυσική λάμψη είναι δύο από τις πιο βασικές αρχές του no makeup makeup, που κάθε άνοιξη και καλοκαίρι επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Αν δεν το έχεις κάνει λοιπόν ακόμα, ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις το οπλοστάσιο ομορφιάς σου με ένα foundation για φυσικό αποτέλεσμα.

Ο στόχος με αυτό το makeup look είναι όλοι να θαυμάσουν την αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα σας, καθώς θα μοιάζει σαν να είναι τελείως γυμνή.

Το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό νεσεσέρ λοιπόν θα πρέπει να περιέχει ένα foundation με ανάλαφρη υφή και σύνθεση, ελαφριά κάλυψη και dewy φινίρισμα. Επιπλέον πόντους κερδίζουν τα font de teint που περιλαμβάνουν δείκτη προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου.

Για ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, το προϊόν βάσης μπορεί να αναμειχθεί με την ενυδατική κρέμα, πριν εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο με τα ακροδάχτυλα. Εάν επιθυμείς λίγη παραπάνω κάλυψη επίλεξε ένα concealer σε μορφή στικ για τυχόν ατέλειες ή ένα υγρό concealer δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και να καλύψεις τους μαύρους κύκλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS