ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο μακιγιάζ του Peter Philips για τη Cruise Collection του Dior απογειώσε...

Το μακιγιάζ του Peter Philips για τη Cruise Collection του Dior απογειώσε τη φυσικότητα

Θέλοντας να τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού ο οίκος Dior δημιούργησε το μοναδικό υπερθέαμα ‘Dior Celebrates Greece παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή Cruise Collection 2022 την Πέμπτη 17 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα.

Ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη δημιουργία του μακιγιάζ της κολεξιόν από το δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, Peter Philips.

Ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη δημιουργία του μακιγιάζ της κολεξιόν από το δημιουργικό διευθυντή και διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ Dior, Peter Philips.

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα αποτέλεσμα μακιγιάζ με ένα εκπληκτικό στολίδι στα μάτια Ο ίδιος μας περιγράφει πώς εμπνεύστηκε το look. «Μάτια, διακριτικά μακιγιαρισμένα με την παλέτα 5 Couleurs Couture Cruise 2022, τα οποία τονίστηκαν στη συνέχεια με πέρλες. Τα μάτια συνδυάζουν τη γραφικότητα του παραδοσιακού ελληνικού ματιού, ή το γνωστό «μάτιασμα», με την πανκ αίσθηση. Το look αντλεί επίσης, έμπνευση από την τέχνη του σουρεαλισμού, όπως αυτή αποτυπώθηκε από τον θρυλικό γκαλερίστα Αλέξανδρο Ιόλα».

Για την επιδερμίδα

«Αρχικά, ξεκίνησα με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Dior Prestige, εφαρμόζοντας τη Micro-Lotion De Rose, στη συνέχεια το Micro-Sérum De Rose Yeux, το οποίο ακολούθησε το Micro-Huile De Rose Advanced Serum. Μόλις το δέρμα προετοιμάστηκε, άπλωσα το Dior Backstage Face & Body Primer 001 Universal που καμουφλάρει και φωτίζει την επιδερμίδα και τέλος, εφάρμοσα το Dior Backstage Face & Body Foundation, που προσφέρει τέλειο διάφανο αποτέλεσμα, που προσαρμόζεται σε κάθε τόνο δέρματος. Για να ολοκληρώσω πρόσθεσα μια μικρή ποσότητα Dior Backstage Face & Body Powder-No-Powder».

Οι πέρλες στα μάτια

 «Ξεκίνησα απλώνοντας στο άνω βλέφαρο τόνους, nude, χρυσούς και της άμμου, από την παλέτα 5 Couleurs Couture Cruise 2022, δημιουργημένη αποκλειστικά για τούτη τη συλλογή. Στη συνέχεια, έβαλα πέρλες στη γραμμή των βλεφαρίδων, είτε γύρω από ολόκληρο το μάτι, ή μία πέρλα στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού. Η πολλαπλή ή διακριτική ύπαρξη περλών προσθέτει μια εκπληκτική πινελιά φωτός. Τέλος, εφάρμοσα μια πολύ λεπτή στρώση Diorshow Iconic Overcurl Waterproof 091 Noir/Black στις άκρες των άνω βλεφαρίδων και χάρισα σχήμα στα φρύδια με το Diorshow Kabuki Brow Styler για πολύ φυσικό αποτέλεσμα».

Τα χείλη, τα νύχια και τέλος τα μαλλιά

«Τα χείλη προετοιμάστηκαν και διατηρήθηκαν φυσικά με το Dior Addict Lip Glow 000 Universal Clear. Τα νύχια ήταν επίσης φυσικά με Dior Vernis 108 Muguet. Τα μαλλιά ήταν φυσικά ή πιασμένα σε μακριές αλογοουρές. Κάποια μοντέλα είχαν αξεσουάρ στο κέντρο της χωρίστρας τους ή στις κοτσίδες τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS