BEAUTYΤο μέλλον του skincare ανήκει στα beauty gadgets της Foreo στα οποία...

Το μέλλον του skincare ανήκει στα beauty gadgets της Foreo στα οποία αξίζει να επενδύσεις

Δέρμα νεανικό και λαμπερό, έτοιμο για κάθε περίσταση. Η σύγχρονη γυναίκα προσαρμόζεται στις συνθήκες της καθημερινότητας, αλλά δεν παραμελεί την skincare ρουτίνα της, θέλοντας να αναδείξει τη θηλυκότητά της. Το απόλυτο αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα, που θα την απογειώσουν!

Την άνοιξη και το καλοκαίρι γενικότερα, είναι καλό να επιλέγεις πιο ελαφριά προϊόντα, αλλά και πιο φρέσκες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου. Προτίμησε ένα dewy αποτέλεσμα, με φωτεινά χρώματα κι ελαφριά κάλυψη κι άφησε το δέρμα σου να «απαπνεύσει» και να κλέψει την παράσταση. Γενικότερα, μία φρέσκια και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι το must της συγκεκριμένης σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν επιστήμονες και skincare experts ένωσαν τις δυνάμεις τους, ανατρέποντας τα δεδομένα στον κόσμο της ομορφιάς. Το αποτέλεσμα ήταν έξυπνα gadgets που υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως οι προαναφερθείσες συσκευές περιποίησης προσώπου έχουν αναβαθμίσει σημαντικά τη skincare ρουτίνα.

Μία τέτοια επανάσταση στο τομέα του skincare μας έρχεται από τη Σουηδία και την εταιρεία FOREO. Με επαναστατική τεχνολογία και motto το πολύ catchy brand statement «When you feel good, you look good», η Σουηδική εταιρεία FOREO αποτελεί το πιο αγαπημένο Beauty Tech brand, καθώς επανεφευρίσκει τον κλάδο της ομορφιάς και σπάει τους κανόνες, δίνοντας έμπνευση και αυτοπεποίθηση στους φανατικούς οπαδούς της.

Έχοντας έδρα τη Στοκχόλμη, η FOREO ιδρύθηκε το 2013 από τον Σουηδό εφευρέτη Filip Sedic, γεννημένο στη Βοσνία, με πάνω από 200 international πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Άλλωστε η FOREO απευθύνεται σε κάθε beauty lover, καθώς είναι.. FOR EveryOne!

Στον πυρήνα της FOREO βρίσκεται ο συνδυασμός high-end τεχνολογίας, των πιο hot beauty trends καθώς και το wellness, κλεισμένα σε ένα μοναδικό packaging με pastel χρώματα και διαστημικό σχεδιασμό. Δικαίως έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γνωστών celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Kim Kardashian, η Meghan Markle, η Miley Cyrus, η Cindy Crawford και η Chrissy Teigen που δηλώνουν περήφανα μέλη της FOREO community.

Μπορεί όλα τα πιο πάνω να ακούγονται πραγματικά δελεαστικά, ωστόσο μία είναι ερώτηση που έχει σημασία: Αξίζουν την επένδυση για να βελτιώσεις την υφή και την όψη της επιδερμίδας σου; Η απάντηση είναι ναι. Μάθε γιατί… ανακαλύπτοντας χρήσιμες λεπτομέρειες για το UFO την αφρόκρεμα συσκευών της FOREO.

UFO

Δεν χρειάζεται να περιμένεις πια 20 λεπτά μέχρι η ενυδατική μάσκα να κάνει τη δουλειά της. Χάρη στη συσκευή UFO απαιτούνται μόλις 90 δευτερόλεπτα. Το κομψό αυτό gadget χρησιμοποιεί θερμότητα για να προετοιμάσει τους πόρους να δεχθούν τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Στη συνέχεια οι δονήσεις διαχέουν τις δραστικές ουσίες της μάσκας στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος, ενώ η ψύξη «κλειδώνει»τα συστατικά, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας το δέρμα. Για την ολοκλήρωση της περιποίησης, το φως LED βοηθά στην επούλωση του ιστού και εξαλείφει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη όψη.

Το τέλειο ταίρι της συσκευής αυτής είναι οι μάσκες κορεατικής έμπνευσης και εντατικής δράσης της FORΕΟ που καταπολεμούν την αφυδάτωση, την απώλεια της ελαστικότητας και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Η εφαρμογή που προσφέρει φωνητική καθοδήγηση σε συνδυασμό με τη θερμότητα της συσκευής κάνει την όλη διαδικασία τόσο ευχάριστη που σχεδόν είναι στενάχωρο που χρειάζεται μόλις 90′.

Η σειρά προϊόντων FOREO (www.foreo.com) πωλείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ERA Department Stores και στο κατάστημα GLOW Beauty στο The Mall of Cyprus από το 2020, και τώρα πλέον στα Beauty Line μέσω του e-shop (beautyline.com.cy) και σε όλα τα φυσικά καταστήματα.

Δες και ένα βίντεο για το πώς να το χρησιμοποιήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS