ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο Miss Dior Rose N’Roses αιχμαλωτίζει την αίσθηση της ανθισμένης φύσης

Το Miss Dior Rose N’Roses αιχμαλωτίζει την αίσθηση της ανθισμένης φύσης

Μεγαλωμένος στο Γκρας, και με ανεξίτηλα χαραγμένες τις αναμνήσεις των αμέτρητων τριαντάφυλλων και των συναρπαστικών συγκομιδών, ο François Demachy, Αρωματοποιός-Δημιουργός στην DIOR, θέλησε να συνθέσει μια ωδή στον δυναμισμό, τη ζωντάνια και τη ζωηράδα των λουλουδιών.

Να αναδημιουργήσει αυτή την αίσθηση της ατελείωτης λουλουδένιας έκρηξης. Θέλησε να αποδώσει την ομορφιά της στιγμής εκείνης, όταν το ολόφρεσκο, ολόδροσο ανθός αναδύει το φωτεινό, πλούσιο, ακαταμάχητο άρωμα του – ένα άρωμα ζωηρό, που ταυτόχρονα αγκαλιάζει τις αισθήσεις. Μια ευωδία που σε αιχμαλωτίζει, για πάντα.

Το νέο Miss Dior αποπνέει πραγματικά λουλουδένια πληθωρικότητα, την αίσθηση μιας αγκαλιάς δροσερών πέταλων που φωτίζουν τη γεμάτη ζωντάνια, λαμπερή, γενναιόδωρη σύνθεση του αρώματος. Μια ωδή στην αγάπη για τα λουλούδια, ενορχηστρωμένη γύρω από τον Βασιλιά των τριαντάφυλλων που ντύνεται με τις πιο μεθυστικές και σαγηνευτικές νότες. Μια φωτεινή και πικάντικη ωδή σε ένα πλούσιο μπουκέτο λουλουδιών που αποκαλύπτεται και πολλαπλασιάζεται.

Miss Dior Rose N’Roses.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS