ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο νέο άρωμα του οίκου Escada είναι ένα ταξίδι απόδρασης...

Το νέο άρωμα του οίκου Escada είναι ένα ταξίδι απόδρασης…

 

Αυτό το καλοκαίρι το νέο Escada Flor del Sol Limited Edition γιορτάζει τις διακοπές, την ελευθερία και τη φιλία.  Ένα γυναικείο και εθιστικό άρωμα το οποίο προκαλεί αμέσως την αίσθηση μιας ηλιόλουστης καλοκαιρινής απόδρασης: κλείσε τα μάτια σου, εισέπνευσε και βυθίσου στις υπέροχες αναμνήσεις ενός εξωτικού και γεμάτου χαρά ταξίδι διακοπών στο Μεξικό.

Ένα άρωμα φρουτώδες και φλοράλ, εμπνευσμένο από την ιδέα που συνέλαβε ένα κορίτσι μετά το ταξίδι του στο Μεξικό, σε ένα εξωτικό μέρος, ιδανικό για ονειρεμένες διακοπές. Περιτριγυρισμένη από φοινικόδεντρα, cocktails δίπλα από την πισίνα, χορό, όνειρα και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για μια ζωή. Ένα τατουάζ φλόγας που θα τους θυμίζει αυτές τις αναμνήσεις για πάντα.  Ο αέρας μοσχοβολάει από ντελικάτο άρωμα, το άρωμα των φυτών Dahlias, εθνικό λουλούδι του Μεξικού, άρωμα το οποίο δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Χαρούμενη μεξικάνικη αύρα εκφράζεται από τη χρωματιστή συσκευασία του η οποία εμπνέεται από σύγχρονες στάμπες: Dahlias και λουλούδια, κάκτους και την καρδιά τατουάζ, μια μοντέρνα έμπνευση από την καρδιά και το φτερό ως εικονικό σύμβολο του οίκου μόδας Escada.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS