BEAUTYΤο νέο άρωμα του Yves Saint Laurent είναι η απόδειξη της λατρείας...

Το νέο άρωμα του Yves Saint Laurent είναι η απόδειξη της λατρείας του για το Παρίσι

Το αρχικό Paris Eau De Parfum (1983) ήταν το δώρο του Yves Saint Laurent στην πόλη που αποκαλούσε με τρυφερότητα και υπερηφάνεια «Mon Paris», επειδή τον είχε κατακτήσει, κι εκείνος με τη σειρά του είχε κατακτήσει την καρδιά της. Τελικά, με αυτό το άρωμα που άφησε εποχή, ο σχεδιαστής μόδας έμελλε να αποδείξει στον κόσμο πόσο πολύ αγαπούσε την πόλη του έρωτα.

Με το Mon Paris Eau De Parfum (2016), ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté δίνει νέα διάσταση στο δώρο του ερωτευμένου σχεδιαστή, παρουσιάζοντας μια νέα οσφρητική υπογραφή: το υπνωτικό άνθος δατούρας που συμβολίζει τον παθιασμένο έρωτα συνδυάζεται με ένα εκλεπτυσμένο, αέρινο πατσουλί: μια νέα ανατρεπτική έκδοση του κλασικού chypre που αναποδογυρίζει τη δομή του αρώματος και αποκαλύπτει ένα πρωτόγνωρο, εξαιρετικά μοντέρνο λευκό chypre, υπνωτικό και, ταυτόχρονα, τολμηρό.

Σήμερα, ο οίκος Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Mon Paris Intensément, την πιο έντονη διακήρυξη αγάπης στην πόλη που εξυμνούν ποιητές, αλλά και εραστές. Μια νέα παραλλαγή του Mon Paris, φλογερή όπως ο ουρανός του Παρισιού όταν ξημερώνει, με ένα πλούσιο μπουκέτο από τριαντάφυλλα που αγκαλιάζει το υπνωτικό άνθος δατούρας, την εμβληματική υπογραφή του αρώματος.

Ένα νέο χρώμα, το εμβληματικό ροζ του Yves Saint Laurent, το πιο έντονο, το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα: φούξια, όπως ο παράφορος έρωτας.

Μια νέα ambassador που ενσαρκώνει την αβίαστη κομψότητα που κάνει τις Παριζιάνες να ξεχωρίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS