BEAUTYΤο νέο hair style της Kim Kardashian έχει... έμπνευση τη θάλασσα

Το νέο hair style της Kim Kardashian έχει… έμπνευση τη θάλασσα

Η Kim Kardashian φροντίζει να απασχολεί τους θαυμαστές της στο Instagram, δημοσιεύοντας είτε διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της στο σπίτι, είτε με κάποιες επαγγελματικές της φωτογραφίες. Σε μια από αυτές, η διάσημη TV persona και επιχειρηματίας ποζάρει με το πιο πρωτότυπο και ταυτόχρονα stylish σχέδιο στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα animal print ή καλύτερα snake print το οποίο δημιουργήθηκε στα μακριά μαλλιά της για τις ανάγκες φωτογράφισης.

H Kim Kardashian αυτή τη φορά δείχνει μια ακόμη εκδοχή του συγκεκριμένου look, με μια νυχτερινή λήψη σε παραλία, στην οποία ποζάρει με ξανθά πλέον μαλλιά και ένα fishnet print στα μαλλιά, δηλαδή ένα σχέδιο που θυμίζει δίχτυ.

Oι γυναίκες στις οποίες κέντρισε το ενδιαφέρον, πίστευαν πως πρόκειται για photoshop στα μαλλιά της Kim Kardashian, τελικά όμως, πίσω από αυτό το look κρύβεται ο hairstylist Chris Appleton. Χάρη σε μια τεχνική που εφάρμοσε, κατάφερε να χρωματίσει με βαφή σε μορφή σπρέι, μόνο ορισμένα σημεία στα μαλλιά της τηλεπερσόνας, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό εφέ, το οποίο είναι πολύ πιθανό να το δούμε να “φοριέται” σύντομα από πολλά it girls!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS