ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο νέο κραγιόν της Chanel χαρίζει λάμψη και χρώμα με ένα κλικ

Το νέο κραγιόν της Chanel χαρίζει λάμψη και χρώμα με ένα κλικ

Όπως πάντα με τον οίκο Chanel, τα πράγματα πρέπει να είναι τόσο καλά όσο φαίνονται: κομψά και μοναδικά.

Η ιστορία του Rouge Coco Bloom ξεκίνησε το 2016, όταν το ερευνητικό εργαστήριο Chanel που εδρεύει στην Ιαπωνία ανέλαβε την πρόκληση να συνδυάσει το χρώμα, τη διάρκεια και τη λάμψη σε μία μόνο φόρμουλα. Αφού συνεργάστηκε για τρία χρόνια με το Εργαστήριο του Παρισιού και πάνω από 140 δοκιμές αργότερα, η Chanel Research παρουσίασε μια αποκλειστική, διφασική τεχνολογία: η πρώτη φάση διασφαλίζει το χρώμα, η δεύτερη παράγει ένα εξαιρετικά λαμπερό ελαστικό αποτέλεσμα. Καθώς εξελίχθηκαν οι δοκιμές, η φόρμουλα τελειοποιήθηκε μέχρι να βρεθεί μια υφή που λιώνει στα χείλη διατηρώντας ταυτόχρονα τη λάμψη και τις ιδιότητες μεγάλης διάρκειας.

Τολμηρό και ζωντανό, αποκαλύπτει μια έντονη λάμψη πίσω από το διαυγές καπάκι. Σύρετε το κραγιόν έξω από τη θήκη του. Θαυμάστε το κομψό ασημένιο δαχτυλίδι και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από το πόσο αργά περιστρέφεται το ραβδί.

Αν κοιτάξετε με προσοχή, το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε στο Rouge Coco Bloom είναι το χρώμα και η λάμψη του. Ένταση και μεγάλη διάρκεια συνδυάζονται σε μια αποκλειστική πατενταρισμένη φόρμουλα (International patent application) που αναπτύχθηκε από το CHANEL Research.

Παρατηρήστε πώς το χρώμα προσκολλάται στα χείλη. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση μικρονισμένων χρωστικών ουσιών και έναν παράγοντα σχηματισμού φιλμ φυσικής προέλευσης που περιλαμβάνεται στη χρωματιστή φάση, θα παραμείνει μαζί σας για οκτώ ώρες. Μικρο-σταγονίδια λαδιού υψηλού δείκτη διάθλασης σχηματίζονται στην επιφάνεια για να ενισχύσουν φυσικά το σχήμα των χειλιών σας. Η ένταση του χρώματος και της λάμψης δεν επιτυγχάνεται εις βάρος της φροντίδας. Τα πρόσθετα οφέλη αυτής της αποκλειστικής φόρμουλας Chanel, η άνεση και η ενυδάτωση, παραμένουν απαραίτητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS