ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο νέο power pair για τα χείλη σου έρχεται από τη Bobbi...

Το νέο power pair για τα χείλη σου έρχεται από τη Bobbi Brown

Η ενυδάτωση είναι η πρώτη και κύρια κίνηση για τη διατήρηση της όμορφης εμφάνισης των χειλιών σου καθώς βρίσκονται εκτεθειμένα στα καιρικά φαινόμενα, χρειάζονται ενυδάτωση όλη μέρα! Η Bobbi Brown σου συστήνει δύο προϊόντα για την υγιή τους εμφάνιση, αφού διατηρώντας τα σωστά επίπεδα ενυδάτωσης εξασφαλίζεις σημαντική προστασία ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις!

#1. Extra Plump Lip Serum

Ο ορός Extra Plump Lip Serum είναι ο νέος σύμμαχος του Extra Lip Tint. Χάρη στο νέο Extra Plump Complex, ένα μείγμα ελαίων από βότανα και ενυδατικών συστατικών, όπως το υαλουρονικό οξύ που ενισχύετια με το αποκλειστικό  σύμπλεγμα Extra Plump Complex,  θα προσφέρει στα χείλη ενυδάτωση μέχρι και 24 ώρες αλλά και λάμψη μέχρι και 8 ώρες ενώ παράλληλα θα γεμίσει ορατά τα χείλη και θα μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. 

Bobbibrown 2fy22 Eps Shot 01 167
Bobbi Brown Shot01 Eps Ingredients 032 Main Comp D Srgb300

Το νέο Extra Plump Lip Serum προσφέρει θρεπτική φροντίδα και ενυδάτωση, όπως ακριβώς και το Extra Lip Tint. Μία απίστευτη δύναμη περιποίησης κι ενυδάτωσης, που σε ακολουθεί όλη την ημέρα. Ο απόλυτος σύμμαχός σου, που απαλύνει, γεμίζει, μαλακώνει και δίνει την απαραίτητη λάμψη στα χείλη σας. 

4 17

#2 Extra Lip Tint

Δεν είναι ένα συνηθισμένο lip balm, αλλά συνδυάζει εξαιρετικά, το διάφανο χρώμα με τη θρεπτική ενυδάτωση. Τώρα, μπορείς να το βρεις σε limited edition συσκευασία και 4 νέες αποχρώσεις. Η χαρακτηριστική του σύνθεση με έξι ισχυρά έλαια βοτάνων – όπως το ελαιόλαδο, το Jojoba και το αβοκάντο- αφήνει τα χείλη εξαιρετικά ενυδατωμένα.

Επιρπρόσθετα λειαίνει ορατά και χαρίζει στα χείλη διαρκή ενυδάτωση, μειώνει τις λεπτές γραμμές των χειλιών και τη ξηρότητα και τέλος ενισχύει άμεσα τον φυσικό τόνο των χειλιών με διάφανο χρώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS