BEAUTYΤο πιο πρακτικό hair style για το καλοκαίρι, συγκεντρώνει όλο και περισσότερες...

Το πιο πρακτικό hair style για το καλοκαίρι, συγκεντρώνει όλο και περισσότερες fan

Μία από τις κορυφαίες καλοκαιρινές τάσεις στα μαλλιά 2020 -οι δύο μικρές πλεξούδες μπροστά- σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από το ρεπερτόριό σου, για να αναπληρώσεις έτσι και τις τάσεις που δεν πρόλαβες να δοκιμάσεις την άνοιξη λόγω και του κορωνοϊού.

 

Με έμπνευση από τη δεκαετία του 1990 και style icons, όπως η Kate Moss, το πιο δημοφιλές χτένισμα των επόμενων μηνών είναι εύκολο, γρήγορο και old school. Πρόκειται για δύο μικρές πλεξούδες στο μπροστινό μέρος που πλαισιώνουν το πρόσωπο και χαρίζουν ένα hippie cool χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση.

Η πρώτη celebrity που τόλμησε το συγκεκριμένο χτένισμα ήταν η Margot Robbie την περασμένη άνοιξη. Η ηθοποιός επέλεξε την girly και επιμελώς ατημέλητη εκδοχή του χτενίσματος δια χειρός του hairstylist Bryce Scarlett. Η Robbie αποτίει εδώ φόρο τιμής στην Sharon Tate, αντιγράφοντας ακριβώς το χτένισμα με το οποίο είχε εμφανιστεί στο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 1968, συγκεντρώνοντας διθυραμβικά σχόλια.

Οι μικρές αυτές πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν και με μια μεγάλη γαλλική πλεξούδα στο πίσω και διακοσμητικές μαργαρίτες, όπως έκανε το κορυφαίο μοντέλο από την Γαλλία, Maeva Marshall.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS