ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤο ρουζ δεν θέλει κόπο θέλει όμως σωστή πρακτική εφαρμογής (ακολούθησε 3...

Το ρουζ δεν θέλει κόπο θέλει όμως σωστή πρακτική εφαρμογής (ακολούθησε 3 βασικά tips για να πετύχει)

Pick your color

Όταν βρεις τη σωστή απόχρωση ρουζ για τον τόνο της επιδερμίδας σου ο επόμενος σου στόχος είναι να επιλέξεις μια απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των μάγουλων σου όταν έχεις ένα φυσικό blush». Πώς λοιπόν επιλέγεις σωστά; Εάν είσαι πραγματικά χλωμή, θέλεις ένα δροσερό ροζ. Οι χροιές των ενδιάμεσων δερμάτων θέλουν απόχρωση βερίκοκου. Και για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες, ένα ρουζ με σούπερ χρωματισμό είναι ο «δρόμος» προς την επιτυχία.

Adobestock 33988562

Εφάρμοσε με κυκλικές κινήσεις

Ξεκίνα στροβιλίζοντας ένα χνουδωτό πινέλο στην απόχρωση της επιλογής σου, σκουπίζοντας το περιττό προϊόν στο χέρι σου. Κάνε την αγαπημένη κίνηση και χαμογέλασε για να δεις που ακριβώς βρίσκεται το σημείο που θα πρέπει να τοποθετήσεις το προϊόν, δηλαδή τα μήλα στα μάγουλά σου. Εφάρμοσε με κινήσεις προς τα έξω, με μια ροή αντί για μπρος-πίσω έντονες κινήσεις. Στη συνέχεια, αλλάξε σε κυκλικές κινήσεις για να αναμίξεις ότι τοποθέτησες. Ακριβώς επειδή δεν γίνεται απόλυτα διακριτό το τελικό αποτέλεσμα, είναι πολύ εύκολο είτε να τοποθετήσεις λίγο, είτε να βάλεις υπερβολικό προϊόν.

Τελική ευθεία

Αν νιώθεις ότι το χρώμα δεν αναμειγνύεται καλά, η συμβουλή είναι να πάρεις ένα μικρό πινέλο μακιγιάζ χωρίς προϊόν πάνω του και να φροντίσεις τις άκρες. Βοηθά στην ανάμειξή του προϊόντος για να φαίνεται απολύτως απρόσκοπτο το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά, όλα αυτά τα βήματα είναι διαφορετικά αν πρόκειται για στικ. Εκεί μπορείς απλώς να κάνεις blend με ένα σφουγγαράκι ή ακόμη και με τις άκρες των δαχτύλων σου.

The wish list

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS