BEAUTYBeauty Blender: Το μαγικό σφουγγαράκι και οι χρήσεις του (αυτές που...

Beauty Blender: Το μαγικό σφουγγαράκι και οι χρήσεις του (αυτές που δεν ξέρεις)

Αν υπάρχει ένα beauty item που έχει αγαπηθεί όσο λίγα τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι σίγουρα το Beauty Blender.

Μπορεί να υπάρχουν πινέλα και πινέλα που θα απλώσουν υπέροχα το foundation, όμως όλες ξέρουμε ότι για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα θα χρειαστούμε αυτό το μαγικό σφουγγαράκι.

Πρώτα από όλα όμως οφείλουμε να υπεθυμίσουμε τον «χρυσό κανόνα» της γενικής χρήσης του: βρέχουμε, στραγγίζουμε και το χρησιμοποιούμε ταμποναριστά, σε διάφορες περιπτώσεις, όπως:

Στο Baking

Ίσως δεν έχετε ποτέ σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε ένα νωπό σφουγγαράκι για να σετάρετε την πούδρα στο υπόλοιπο makeup, αν όμως το στραγγίξετε πολύ καλά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε τη μύτη του για να απλώσετε λίγη πούδρα κάτω από τα μάτια και στα μήλα!

Για να προσθέσετε λάμψη στο πρόσωπο

Χρησιμοποιώντας τη στρογγυλή πλευρά τοποθετήστε ταμποναριστά λίγο υγρό highlighter σε ημικυκλικό (C) σχήμα από τα μήλα μέχρι το κόκκαλο των φρυδιών. Στη συνέχεια με τη μύτη του Beauty Blender τονίστε τις γωνίες των ματιών και των φρυδιών!

Για την εφαρμογή του ρουζ

Χρησιμοποιώντας ένα Beauty Blender για αν εφαρμόσουμε το ρουζ μπορούμε να πετύχουμε την τέλεια συμμετρία κατά την εφαρμογή του. Επίσης είναι και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αφαιρέσουμε το ρουζ σε περίπτωση που το παρακάναμε. Απλά ψεκάστε στο σφουγγαράκι λίγο face mist πριν το χρησιμοποιήσετε!

Για ένα φυσικό smokey eye

Εδώ θα χρειαστείτε τη mini εκδοχή του. Πρώτα περάστε με μία σκιά σε neutral απόχρωση τη γωνία του βλεφάρου προς το εδωτερικό του. Έπειτα με μία πιο σκούρα σκιά και με τη μύτη του beauty blender κάνε κυκλικό blend μέχρι να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Για ένα ombre μανικιούρ

Αφού περάσετε μια στρώση της βάσης στα νύχια σας, περάστε με το σφουγγαράκι – απαλά – μία δεύτερη πιο ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη στρώση για να δημιουργήσετε το τέλειο ombre εφέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS