BEAUTYΤρεις βασικές συνήθεις για να πολεμήσεις την κυτταρίτιδα (μάθε ποιες είναι)

Τρεις βασικές συνήθεις για να πολεμήσεις την κυτταρίτιδα (μάθε ποιες είναι)

Δεν είσαι η μόνη γυναίκα που μάλλον έχεις παρατηρήσει κυτταρίτιδα στα πόδια σου. Άλλωστε ένα 85% των γυναικών εμφανίζει κυτταρίτιδα, οπότε δεν χρειάζεται να νιώθεις περίεργα με την όψη φλοιού πορτοκαλιού που έχεις παρατηρήσει στο σώμα σου. Οι ειδικοί τονίζουν διαρκώς πως η κυτταρίτιδα σχετίζεται πρωτίστως με την κληρονομικότητα, αλλά και την κακή διατροφή και την έλλειψη άσκησης.

 

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι υπάρχουν τρόποι για να μειώσεις την κυτταρίτιδα, όπως για παράδειγμα με το κατάλληλο μασάζ μία παλιά πρακτική αλλά που πραγματικά δουλεύει. Επιπρόσθετα  υπάρχουν και μερικά ακόμα τρικ που θα σε βοηθήσουν στον «αγώνα» σου κατά της κυτταρίτιδας.

#1 Διατροφή

Η μείωση των περιττών κιλών θα βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή για εγγυημένα αποτελέσματα, που σημαίνει πολλά φρούτα και λαχανικά, κρέας και ψάρι. Θα πρέπει, επίσης, να ελαττώσεις το αλάτι στο φαγητό και να καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες νερού για να αποτρέψεις την κατακράτηση υγρών. Ο συνδυασμός του τσαγιού Λουίζας-Τσουκνίδας συντείνει τα μέγιστα.

#2 Γυμναστική

Κάντε stretching! Μια πολύ απλή άσκηση που μπορείς να κάνεις καθημερινά! Ξάπλωσε στο έδαφος, αγκάλιασε τα γόνατα πάνω από το στήθος και μείνε σε αυτή τη στάση 3′. Με αυτή την άσκηση γίνεται διάταση σε μηρούς και γλουτούς και αυξάνεις την αιμάτωση! Μεταξύ άλλων μπορείς να εντάξεις στο πρόγραμμά σου την αερόβια γυμναστική και το περπάτημα για 30 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

#3 Αντικυτταριδικά προϊόντα όλο τον χρόνο

Μπορείς να υιοθετήσεις μια πολύ καλή καθημερινή συνήθεια λοιπόν όλο το χρόνο. Κρέμες κατά της κυτταρίτιδας στο σώμα με βάση την καφεΐνη, το ginger κεκρόπια και acai berry, είναι από τις ιδανικότερες που μπορείς να βάζεις στο σώμα σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS