BEAUTYΤρία πρωτότυπα σχέδια στο μανικιούρ που σίγουρα θα θέλεις να υιοθετήσεις

Τρία πρωτότυπα σχέδια στο μανικιούρ που σίγουρα θα θέλεις να υιοθετήσεις

Ευφάνταστα nail designs αποτελούν τεράστια τάση αυτήν την περίοδο και κάνουν το μανικιούρ σας το καλύτερο αξεσουάρ: Από τα mutlicolours που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο μέχρι το glitter, τα χαριτωμένα αυτοκόλλητα και τους marble τόνους, σίγουρα θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που σας ταιριάζει απόλυτα.

 

Σαν πίνακας ζωγραφικής

Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να πειραματιστείτε με τα χρώματα και τις υφές και να αφήσετε τη nail artist σας να δημιουργήσει και να αφήσει όλη τη δεξιοτεχνία να ξετυλιχθεί. Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να διαλέξετε τα χρώματα και το mood που θέλετε να έχει το μανικιούρ σας.

Logomania

Τα logos των γνωστών οίκων μόδας αποτέλεσαν μεγάλη τάση την προηγούμενη χρονιά, ενώ η φρενίτιδά τους συνεχίζεται και φέτος. Αγαπημένο σχέδιο αυτό από Chanel σε διάφορες ζωηρές αποχρώσεις που προσφέρει μια παιχνιδιάρικη νότα στα νύχια σας, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο μίνιμαλ και κομψό. Φυσικά, μπορείτε να στραφείτε και σε άλλα brands, όπως Burberry.

Star war

Τέλειο σχέδιο είναι και αυτό που παραπέμπει σε έναν ουρανό γεμάτο αστέρια. Αυτό ακριβώς είχαν υπόψη τους οι επίδοξοι nail artists που επέλεξαν να αφήσουν τη βάση του νυχιού κενή ή σε ένα φυσικό χρώμα βαμμένη και να προσθέσουν μερικά χρυσά αυτοκόλλητα που απεικονίζουν φεγγάρια και αστέρια ή κι ένα από τα δύο. Απίστευτα μίνιμαλ κι ευφάνταστο σχέδιο που αξίζει να δοκιμάσετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS