ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΤρία βασικά make up looks για την πιο ερωτική μέρα του...

Τρία βασικά make up looks για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου (Ρωτήσαμε την make up artist Μελίνα Μιχαήλ)

Απέχουμε μια ανάσα από την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου! Θέλεις να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό ή απλά να κάνεις ένα κομψό look γιατί θα βγεις με τις single φίλες σου;

Είτε λοιπόν, γιορτάζεις του Αγίου Βαλεντίνου, είτε όχι, είτε αποφασίσεις να βγεις έξω είτε μείνεις σπίτι, είτε σου αρέσει το μακιγιάζ και το να πειραματίζεσαι με κάτι διαφορετικό κάθε φορά, είτε απλά ακολουθείς ευλαβικά χρόνια τώρα, αυτά τα συγκεκριμένα βήματα, αυτά τα makeup looks είναι πραγματικά έργα τέχνης σε κάθε περίπτωση. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε την αγάπη, τις σχέσεις ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει ένα ραντεβού εξ αποστάσεως.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν αποτελεί την τέλεια αφορμή για να πειραματιστείς  με το μακιγιάζ σου και να δοκιμάσεις από ιδιαίτερα makeup looks έως και το πιο φυσικό, είτε πρόκειται να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με το σύντροφό σου, είτε να διασκεδάσεις με τις φίλες σου.

12

Για να μην τα λέμε όμως, εμείς ρωτήσαμε και πήραμε τις γνώσεις και τα πολύτιμα tips της Expert Make Up Artist, Μελίνας Μιχαήλ, ιδιοκτήτρια της σχολής The Make-up School,  η οποία σου προτείνει τρία διαφορετικά και πολύ κομψά make up looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στο σπίτι  

(Με έμφαση στα χείλη)

«Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο  την Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τα φλογερά κόκκινα χείλη.
 Είτε θέλεις να κρατήσεις το μακιγιάζ σου σε πιο ήπιους τόνους είτε είσαι πιο τολμηρή με το μακιγιάζ σου, έχω να σου προτείνω τα αγαπημένα μου κόκκινα κραγιόν που θα δώσουν στα χείλη σου μια πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου.
To Liquid Lipstick Soft Matte της Affect Cosmetics στην απόχρωση High Heels θα σου δώσει ένα πιο έντονο και ζωηρό χρώμα στα χείλη που δεν θα περάσουν απαρατήρητα, το συγκεκριμένο κραγιόν έχει matte τελείωμα και μεγάλη διάρκεια, και είναι το πλέον κατάλληλο κραγιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Ένα απαλό πιο glossy κόκκινο όπως το Lady Bug της MAC, έχει μια κρεμώδη φόρμουλα που θα αφήσει τα χείλη σου απαλά, πιο kissable και θα τους προσδώσει ένα πιο παιχνιδιάρικο, αποτέλεσμα».

13

Ρομαντική βόλτα

(Πιο φυσικοί nude τόνοι)
Ένα χάλκινο μακιγιάζ είναι ότι πιο φρέσκο και κατάλληλο για μια ρομαντική βόλτα με τον αγαπημένο σου, μπορείς να απλώσεις ένα χρυσό ή χάλκινο χρώμα στα μάτια σου, 2-3 στρώσεις μάσκαρα και συνδύασε με το αγαπημένο σου nude κραγιόν και είσαι έτοιμες.
Μην ξεχάσεις το highlighter, είναι απαραίτητο για να σου δώσει εξτρά λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο, όπως είναι το Las Vegas της Affect Cosmetics».

14

Έξω για δείπνο

(Με έμφαση στα μάτια)
«
To smoky είναι ένα αγαπημένο μακιγιάζ για κάθε τύπο ραντεβού. Είτε θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα πιο διακριτικά είτε θέλεις να δώσεις  περισσότερη ένταση, να είσαι σίγουρη ότι το βλέμμα του θα είναι στραμμένο πάνω σου. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ιδιαίτερα, θα μπορούσες απλά να προσθέσεις μια πινελιά σε ελαφρύ ροζ ή μπορντό απόχρωση θα δώσει μια τσαχπινιά στο βλέμμα σου.
Η παλέτα Lunar Spell της Affect Cosmetics έχει όλα όσα χρειάζεσαι για δημιουργήσεις ένα πιο λαμπερό ρομαντικό smoky.Εννοείται η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από ένα smoky μακιγιάζ, δοκίμασε την αγαπημένη μου Diorshow blackout του Dior για έξτρα όγκο και μήκος».

Img 0451

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS