BEAUTYUltraviolete hues: Το μωβ επιστρέφει δυναμικά από τα 90's

Ultraviolete hues: Το μωβ επιστρέφει δυναμικά από τα 90’s

H Urban Decay λανσάρει την παλέτα σκιών Naked Ultraviolet. Μία τολμηρή ωδή στο μωβ, το χρώμα-υπογραφή του brand, ο ορισμός όλων όσων πρεσβεύει η UD. Γιορτάζοντας το μη συμβατικό, αναζωπυρώνει τη χαμένη έμπνευση και απογειώνει τη νοσταλγία των ‘90s.

 Η Naked Ultraviolet όμως δε συμβολίζει μόνο την ιστορία της Urban Decay και την αγάπη της για το μωβ· με μια υπέροχη συλλογή αποχρώσεων, από το αστραφτερό απαλό ροδακινί μέχρι το αισθησιακό βαθύ δαμασκηνί, είναι μια παλέτα σκιών σούπερ ευέλικτη και αναμφισβήτητα εκρηκτική! Ήρθε η ώρα να εκφράσεις το μωβ σου ταπεραμέντο!

Κάνε στην άκρη, ροζ… το μωβ ήρθε να κλέψει την παράσταση! Η Naked Ultraviolet Eyeshadow Palette αποτελεί μια έκρηξη 12 εξωφρενικών πλούσιων γήινων και μωβ αποχρώσεων που θα δώσουν ζωηρό χρώμα σε κάθε μακιγιάζ ματιών.

Το blending αμέτρητων, πανέμορφων looks δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο, αφού η Naked Ultraviolet Eyeshadow  Palette είναι εξοπλισμένη και με ένα διπλό πινελάκι, το οποίο, φυσικά, είναι vegan & έχει δημιουργηθεί χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Η Naked Ultraviolet όμως δε συμβολίζει μόνο την ιστορία της Urban Decay και την αγάπη της για το μωβ· με μια υπέροχη συλλογή αποχρώσεων, από το αστραφτερό απαλό ροδακινί μέχρι το αισθησιακό βαθύ δαμασκηνί, είναι μια παλέτα σκιών σούπερ ευέλικτη και αναμφισβήτητα εκρηκτική!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS