BEAUTYUpdate your beauty look με τις τάσεις της σεζόν άνοιξη 2020

Update your beauty look με τις τάσεις της σεζόν άνοιξη 2020

Το μακιγιάζ και τα χτενίσματα της νέας σεζόν, που θα ανανεώσουν την εικόνα σου αυτή την άνοιξη.

Το χτένισμα που πρέπει να υιοθετήσετε είναι οι πλεξίδες, όχι μόνο σε μακριά αλλά και σε πιο κοντά μαλλιά. Δημιουργήστε δύο πιο λεπτές χωρίζοντας τα μαλλιά σας στη μέση, όπως είδαμε στο show του Dior, ή μία πληθωρική, όπως αυτή στο show του Rocha.

Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες κατακλύστηκαν από χρώμα, αλλά και από φρέσκα λουλούδια, τα οποία αναδεικνύουν το πρόσωπο είτε φορεμένα ως headband είτε στο μέτωπο, όπως είδαμε στο show του Valli.

Στις ανοιξιάτικες πασαρέλες ξεχώρισαν τα ιδιαίτερα eye looks με σκιές ματιών σε έντονα χρώματα. Χαρακτηριστικό το μακιγιάζ που είδαμε στο show του Christian Siriano με παστέλ γαλάζιες και ροζ-μοβ αποχρώσεις, αλλά και το εντυπωσιακό φλούο φούξια αϊλάινερ στον Versace, που συνοδευόταν από πληθωρικές μαύρες βλεφαρίδες.

Αναδείξτε τα φρύδια σας γεμίζοντας τα κενά με ένα ειδικό μολύβι και δώστε τους ανοδική φορά με μια μάσκαρα φρυδιών, για να δείχνουν τα μάτια σας πιο μεγάλα.

Το κόκκινο κραγιόν στα χείλη σε συνδυασμό με μίνιμαλ μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο είναι το statement look της σεζόν. Επιλέξτε ένα κλασικό κρεμώδες κραγιόν ή ένα ματ με ενυδατική σύνθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS