BEAUTYΒάλε τη μάσκα

Βάλε τη μάσκα

3 απίθανες DIY μάσκες προσώπου για ξεκούραστη και λεία όψη, που θα κάνουν την περιποίηση απόλαυση.

1. Matcha Face Mask

Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας βρώμη

1 κουταλιά της σούπας τσάι matcha σκόνη

1 δοχείο που κλείνει αεροστεγώς

Εκτέλεση: Πρόσθεσε τη βρώμη και τη σκόνη matcha σε ένα μπλέντερ για να αναμειχθούν και να γίνουν μαζί μια νέα σκόνη. Χτύπησε τα υλικά μέχρι να πάρουν ένα πράσινο χρώμα. Περίμενε μέχρι να πέσει όλη η σκόνη κάτω και μετά άνοιξε το μπλέντερ.

How to Use: Πάρε μια κουταλιά της σούπας και βάλε την σε ένα μικρό μπολ. Ρίξε μια κουταλιά του γλυκού νερό ή γάλα, ενώ για ένα boost ενυδάτωσης, επίλεξε το έλαιο αμυγδάλου και βάλε 2-3 σταγόνες. Ανακάτεψε πολύ καλά και η μάσκα σου είναι έτοιμη. Άπλωσε μια γενναία ποσότητα σε στεγνό δέρμα. Άφησε τη μάσκα να μείνει στο πρόσωπό σου για 10 λεπτά και μετά αφαίρέσε την με χλιαρό νερό.

2. Avocado Face Mask

Υλικά:

μισό αβοκάντο

1 κουταλιά της σούπας μέλι

μια χούφτα βρώμη

Εκτέλεση: Λιώσε το αβοκάντο με ένα πιρούνι, ωστόσο φρόντισε να είναι αρκετά ώριμο για να μη δυσκολευτείς. Ανακάτεψε όλα τα υλικά πολύ καλά μέχρι να έχεις μια όμορφη πάστα.

How to Use: Άπλωσε μια γενναία ποσότητα από τη μάσκα σου σε όλο το πρόσωπο και άφησέ την να δράσει για 20 λεπτά περίπου, ενώ εάν έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα, μπορείς πολύ απλά να την αφήσεις για περισσότερη ώρα. Η συγκεκριμένη face mask εκτός από το boost ενυδάτωσης που κάνει, βοηθά με τη λιπαρότητα, την αναγέννηση των κυττάρων καθώς και με τη μείωση της εμφάνισης τυχόν ουλών και σημαδιών από παλιά σπυράκια!

3. Honey Face Mask

Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας manuka μέλι

1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμάς

μισή κουταλιά του γλυκού χοντρό αλάτι

Εκτέλεση: Απλώς ανακάτεψε τα υλικά και άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου με ένα flat πινέλο foundation. Βάλε τη μεγαλύτερη ποσότητα στη ζώνη Τ που παρατηρείται μεγαλύτερη λιπαρότητα.

How to Use: Κράτησε την για 15 λεπτά περίπου και αφαίρεσέ την με χλιαρό νερό. Μια μάσκα ιδανική για να καταπολεμήσεις τους μαύρους πόρους, τα σημάδια από σπυράκια και τις φλεγμονές.

Της Κούλας Θεμιστοκλέους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS