BEAUTYVitamin C: Η βιταμίνη της λάμψης είναι ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου...

Vitamin C: Η βιταμίνη της λάμψης είναι ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σου τώρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στη βιταμίνη C και τα πολλαπλά οφέλη της στη φροντίδα της επιδερμίδας.

Εκτός από απαραίτητη στη διατροφή μας, η βιταμίνη C μειώνει λεπτές γραμμές, ρυτίδες αλλά και τον ανομοιόμορφο τόνο, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη χαμένη λάμψη. Με δύο λόγια, συμβάλλει στην ορατή και απτή βελτίωση της ποιότητας της υφής της επιδερμίδας, γι’ αυτό θεωρείται και ένα από τα πιο «hot» συστατικά της beauty ρουτίνας.

Πλέον, θα βρεις πολλά προϊόντα ομορφιάς που να περιέχουν βιταμίνη C, όμως σίγουρα από τα αγαπημένα μας είναι οι οροί με βιταμίνη C, τα serums που χρησιμοποιούμε στην επιδερμίδα μας πριν την ενυδατική μας. Κι επειδή το φθινόπωρο έχουμε ανάγκη να δώσουμε πίσω στην επιδερμίδα μας τη φροντίδα και τη λάμψη που της στερήσαμε κάπως το καλοκαίρι, αυτή είναι η ιδανικότερη εποχή να βάλεις στη ζωή σου- αν δεν το έχεις κάνεις ήδη- προϊόντα με βιταμίνη C που θα σου χαρίσουν άμεσα αποτελέσματα λάμψης.



Η εβδομάδα σου μπορεί να ξεκινά super χάρις στο #LiftActivFreshShot!
Με 15% καθαρή βιταμίνη C, μέσα σε μόλις 10 ημέρες η επιδερμίδα σου γίνεται πιο φρέσκια & λαμπερή!


 

Ένα ανάλαφρο serum Powerful Strength Line Reduce Concentrate με 12,5% Βιταμίνη C και Υαλουρονικό Οξύ. Τί κάνει; Μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενισχύει την λάμψη και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Κάνει για την επιδερμίδα μου; Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους, ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Όπως ακριβώς ο πρωινός σου φρεσκοστυμμένος χυμός ή βιταμίνη σε βοηθά να παραμείνεις υγιής εσωτερικά, η υπερ-ισχυρή ενισχυμένη φροντίδα αντιγήρανσης έχει σχεδιαστεί όπως ένα καθημερινό συμπλήρωμα για να αναζωογονήσει ορατά την επιδερμίδα σου από έξω με το Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10% -ένας απλός τρόπος που δε φαίνεται για να ανανεώσεις την αντιγηραντική σου καθημερινή περιποίηση χωρίς να αλλάξεις κάτι.

VITAMIN C SUPERHEROES MASK Πιο φωτεινή επιδερμίδα με ομοιογενής χροιά

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS