BEAUTYΒλεφαρίδες με όγκο; Υπάρχει η σωστή μασκάρα

Βλεφαρίδες με όγκο; Υπάρχει η σωστή μασκάρα

Άλλες χαρίζουν μήκος, άλλες καμπυλότητα και άλλες αντίσταση στο νερό και την υγρασία. Οι πιο δημοφιλείς από όλες όμως είναι εκείνες που προσφέρουν όγκο στις βλεφαρίδες για ένα πραγματικά εντυπωσιακά σαγηνευτικό βλέμμα. Εάν στόχος σας είναι ένα dramatic look, τα παχιά spoolies και οι φόρμουλες για όγκο είναι για εσάς ο χρυσός συνδυασμός.

Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές εφαρμογής, καθώς και το top 5 με τις καλύτερες μάσκαρα για όγκο:

Η σωστή τεχνική εφαρμογής

Μια καινούρια mascara έχει πάντα αρκετή ποσότητα προϊόντος στο spoolie, με αποτέλεσμα να δημιουργεί spider effect στις βλεφαρίδες. Για καλύτερη εφαρμογή, απομάκρυνε λίγη ποσότητα, στο στόμιο του προϊόντος.

Τώρα ξεκινώντας από τη βάση κατεύθυνε το βουρτσάκι προς τα επάνω με κινήσεις ζιγκ ζαγκ και πιέζοντας λίγο τις βλεφαρίδες μέσα στο βουρτσάκι.

Extra Tips

-Για ακόμα πιο εντυπωσιακό βλέμμα, πριν την εφαρμογή της mascara, χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, έτσι ώστε να αυξήσετε την καμπυλότητά τους.

-Τυχόν «λεκέδες» από mascara στα βλέφαρα ή στα πλαϊνά της μύτης μπορούν πολύ εύκολα να διορθωθούν. Αφού στεγνώσει το προϊόν, μπορεί να αφαιρεθεί με τη χρήση μιας μπατονέτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS