BEAUTYΒρες την κατάλληλη nude απόχρωση για το μανικιούρ, ανάλογα με τον τόνο...

Βρες την κατάλληλη nude απόχρωση για το μανικιούρ, ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Τα ουδέτερα βερνίκια νυχιών μπορεί να φαντάζουν ως η πιο ανιαρή παλέτα χρωμάτων, στην πραγματικότητα όμως οι nude αποχρώσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες και κυμαίνονται από τις πιο ανοιχτόχρωμες μπεζ και ροζ μέχρι τις καραμελένιες καφέ και σοκολατί. Στο μανικιούρ έχουν πάντα μία περίοπτη θέση, ανεξάρτητα από τις τάσεις αλλά και την εποχή, καθώς αποπνέουν κομψότητα, και ταιριάζουν σε κάθε στυλ.

 

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο nude βερνίκι νυχιών για τη δική σου επιδερμίδα;

Η διαδικασία επιλογής του κατάλληλου nude βερνικιού θυμίζει αρκετά εκείνη της εύρεσης του foundation. Πρώτο βήμα είναι ο προσδιορισμός του υποτόνου της επιδερμίδας. Ό,τι χρειάζεσαι για να καταλάβεις αν έχεις ψυχρούς ή θερμούς υποτόνους, βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των καρπών. Οι πράσινες φλέβες μαρτυρούν την κυριαρχία των θερμών υποτόνων, ενώ οι μπλε την κυριαρχία των ψυχρών.

Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Ιδανική επιλογή για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με ψυχρούς υποτόνους είναι τα nude που βρίσκονται προς το ροζ άκρο του φάσματος, ενώ για εκείνες με θερμούς υποτόνους προτιμότερη είναι η επιλογή ενός σομόν βερνικιού.

Οι καστανές επιδερμίδες

Τα nude βερνίκια με διακριτικούς γκρι υποτόνους αποτελούν την ιδανική επιλογή για πιο ψυχρές καστανές επιδερμίδες, ενώ τα βερνίκια στο χρώμα της άμμου είναι προτιμότερα για τις πιο θερμές.

Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Οι ψυχρές καφέ αποχρώσεις κολακεύουν μοναδικά τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες με ψυχρούς υποτόνους, ενώ οι καραμελένιες και μπρονζέ αποχρώσεις ταιριάζουν εξαιρετικά σε εκείνες με θερμούς υποτόνους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS