BEAUTYΒρήκαμε τη μάσκαρα που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει όλες τις άλλες

Βρήκαμε τη μάσκαρα που φιλοδοξεί να αντικαταστήσει όλες τις άλλες

Η μάσκαρα είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπό μας με μια κίνηση. Πρόκειται για το καλλυντικό που απαιτεί τη μικρότερη δεξιοτεχνία στην εφαρμογή του. Ομορφαίνει και «ανοίγει» το βλέμμα, κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο αμυγδαλωτά και μεγάλα, ενώ παράλληλα δίνει μια πιο ξεκούραστη όψη στο πρόσωπό μας.

Καλό είναι να γνωρίζεις ότι οι βλεφαρίδες μας έχουν παρόμοια δομή με τα μαλλιά μας: είναι κατασκευασμένες από κερατίνη, που τις κάνει δυνατές και εύκαμπτες, χρωματίζονται από χρωστικές ουσίες μελανίνης και μεγαλώνουν, πέφτουν και αντικαθίστανται από νέες, οπότε πρέπει να τις φροντίζουμε όπως ακριβώς κάνουμε με τα μαλλιά μας.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα εφαρμόσουμε σωστά τη μάσκαρα, εξασφαλίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Adobestock 56981222

# Δεν κουνάμε το βουρτσάκι με ζιγκ-ζαγκ κινήσεις αλλά από τις ρίζες και προς τις άκρες με ευθείες κινήσεις. Έτσι θα αποφύγουμε τους κόμπους και θα δώσουμε όγκο και κίνηση στις βλεφαρίδες.

# Για να καλύψουμε κάθε βλεφαρίδα, ακόμα και τις πιο μικρές, λυγίζουμε το βουρτσάκι ώστε να είναι κάθετο στη λαβή του.

# Για να κάνουμε τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές, απλώνουμε τη μάσκαρα πρώτα στις άκρες τους. Έπειτα περνάμε άλλη μία στρώση από τις ρίζες στις άκρες.

Βλεφαρίδες με όγκο ή μήκος, με καμπύλες ή χωρίς, για μακιγιάζ ή ως θεραπεία; Αν έχεις απορία ποια μάσκαρα να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου για να καλύψεις όλες τις πιο πάνω ανάγκες, σου έχω νέα. Γιατί να επιλέξεις αν μπορείς να τα έχεις όλα;

Η Collistar δημιούργησε τη  νέα πολυ-λειτουργική Mascara Impeccabile με 90% φυσικά συστατικά, για μακιγιάζ που ξεχωρίζει.

Impeccabile Mascara Digital01

Μάσκαρα με ενισχυτική θεραπεία που προάγει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων και τις δυναμώνει.

🔶 Ευκολία στην εφαρμογή

🔶 Εργονομικό βουρτσάκι «wave» για να καλύπτει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες.

🔶 Μεγάλη διάρκεια (12 ώρες)

🔶 Πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία

🔶 Φιλική προς τους vegan  

8015150160001 Impeccabile Mascara 1

Η φόρμουλα της δεν περιέχει σιλικόνες, φαινοξυαιθανόλη ή ακρυλικά πολυμερή και είναι φιλική προς τους vegan. Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κάστανου,  ένα πολύτιμο, βιώσιμο ενεργό συστατικό, επικαλύπτει τις βλεφαριδες με μια μεμβράνη για να τις επανορθώσει, να τις ενυδατώσει, να τις προστατεύσει και να τις διατηρήσει υγιείς. Οι ειδικοί της Collistar επέλεξαν αυτό το ενεργό συστατικό για τις αντιοξειδωτικές, αναπλαστικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, αντλώντας έμπνευση από τον κόσμο της περιποίησης μαλλιών. Φτιαγμένη με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, η φόρμουλα περιέχει ένα μείγμα φυτικών κεριών – συμπεριλαμβανομένης της καρναούμπας, ρυζιού, χαμομηλιού και ηλίανθου, που διατηρούν τις βλεφαρίδες υγιείς και φυσικά όμορφες. Η Impeccabile Mascara είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη για ευαίσθητα μάτια, κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής και δοκιμασμένη σε νικέλιο.

Η Collistar Impeccabile διατίθεται σε χριστουγεννιάτικη συσκευασία γνωριμίας!

Ανακαλύψτε τη σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Αντιπρόσωπος-Διανομέας: George Petrou Ltd. Τηλ.: 22757277.

https://www.instagram.com/collistarcyprus/

https://www.facebook.com/CollistarCyprus       

https://www.collistar.com/eu/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS