BEAUTYΒρήκαμε το αντίδοτο στις ρυτίδες με συμβουλές ομορφιάς αλλά και 3 top...

Βρήκαμε το αντίδοτο στις ρυτίδες με συμβουλές ομορφιάς αλλά και 3 top προϊόντα

Ρυτίδες…. αρχικά αποτυπώνονται στο πρόσωπο σαν γοητευτικές λεπτές γραμμές έκφρασης, στη συνέχεια όμως παίρνουν τη μορφή έντονων ρυτίδων και το πρώτο σου μέλημα είναι το πώς θα τις εξαλείψεις. Ακολουθώντας έγκαιρα τις παρακάτω συμβουλές, σίγουρα θα καθυστερήσεις την εμφάνισή τους.

Συβουλές ομορφιάς για το πώς να τις προλάβεις ή ακόμα και να τις περιορίσεις:

Adobestock 449284023

Αντηλιακή προστασία: H υπεριώδης ακτινοβολία είναι η βασική αιτία για το 80% των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα, ενώ σε σύγχρονες έρευνες αποδεικνύεται ότι τόσο η υπέρυθρη ακτινοβολία όσο και το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες φθείρουν το κολλαγόνο, προάγουν το σχηματισμό ελεύθερων ριζών και συμβάλλουν στην πρόωρη εμφάνιση των ρυτίδων. Η καθημερινή έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία αποδυναμώνει τον διαδερμικό φραγμό της επιδερμίδας, γι’ αυτό και η εφαρμογή ενός αντηλιακού προϊόντος με τουλάχιστον SPF 30 κρίνεται απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά.

Αντιοξειδωτική ασπίδα: Το οξειδωτικό στρες και οι ελεύθερες ρίζες ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την πρόωρη εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τη δημιουργία τους πυροδοτούν τόσο οι ενδογενείς παράγοντες, όπως το στρες, όσο και οι εξωγενείς, με κυριότερους την έκθεση στην UV ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλά και τις τοξίνες από τα προϊόντα που καταναλώνουμε. Οι φυσικοί μηχανισμοί άμυνας του οργανισμού και τα αντιοξειδωτικά ένζυμα που διαθέτει δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσει τις αμέτρητες επιθέσεις που δέχεται μέσα στην ημέρα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνεις τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αλλά και να χρησιμοποιείς καλλυντικά προϊόντα με αντιοξειδωτική δράση.

Έγκαιρη πρόληψη: Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον για τα σημάδια του χρόνου. Μην περιμένεις, λοιπόν, οι λεπτές γραμμές έκφρασης που παρατηρείς ήδη στο πρόσωπό σου να εδραιωθούν και να πάρουν τη μορφή των πιο βαθιών και μόνιμων ρυτίδων. Εμπλούτισε έγκαιρα το «οπλοστάσιο» της ομορφιάς σου με μια αντιρυτιδική κρέμα που θα εφαρμόζεις πρωί και βράδυ, μία κρέμα ματιών, ενώ μπορείς να απλώνεις μια αντιρυτιδική θεραπεία πιο στοχευμένα στις περιοχές όπου οι ρυτίδες κάνουν πιο γρήγορα την εμφάνισή τους, όπως το «πόδι της χήνας», η ρινοπαρειακή περιοχή και το μέτωπο.

Group Rigenera 2 2022 Maxwidth 1200 Maxheight 1200 Ppi 72
ΣΕΙΡΑ RIGENERA ΤΗΣ COLLISTAR, ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΕΣΗ

Ποια είναι η νέα καλλυντική σειρά που χαρίζει στο πρόσωπό σας λάμψη, αναγέννηση και νεότητα σε 3 βήματα;

Η νέα ενεργή αντιρυτιδική θεραπεία 𝗥𝗶𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮 της Collistar είναι εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική.
Μια αποκλειστική τεχνολογία από την 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗶𝘀𝘁𝗮𝗿 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻 𝗥𝗲𝘀𝗲𝗮𝗿𝗰𝗵® που διεγείρει και επιταχύνει την επιδιόρθωση των κυττάρων για εμφανή μείωση των ρυτίδων.

Η φόρμουλα της Rigenera περιλαμβάνει τα ίδια ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται σε βιοαναγεννητικές θεραπείες, όπως Υαλουρονικό οξύ εξαιρετικά χαμηλού μοριακού βάρους, για να διεισδύει ακόμα πιο βαθιά στο δέρμα, καθώς επίσης και Βιομιμητικά πεπτίδια που μιμούνται την αναγεννητική δράση των τεχνικών αισθητικής ιατρικής.

Επίσης υλικά με αναγεννητική δράση όπως τα Ιταλικά Μεριστωματικά κύτταρα, Φυτικά βλαστοκύτταρα νέας γενιάς, επιλεγμένα για συγκεκριμένη δράση σε κάθε προϊόν. Κάθε προϊόν Collistar Rigenera είναι εμπλουτισμένο με πολύτιμα φυτικά κύτταρα μεριστώματος που αναπτύχθηκαν σε ένα 100% ιταλικό ερευνητικό εργαστήριο. Χάρη σε μία βιοτεχνολογική διαδικασία αιχμής που είναι απολύτως βιώσιμη, τα παραγόμενα κύτταρα περιέχουν όλη την αποτελεσματικότητα των βιοδραστικών ουσιών που υπάρχουν στο φυτό.⁠

Επίσης τριάνταφυλλο που αναζωογονεί και βελτιώνει την υφή του δέρματος, εχινάκια που μειώνει τις ρυτίδες στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών και περίλα που λειαίνει όλους τους τύπους ρυτίδων και υποστηρίζει τις φυσιολογικές διαδικασίες αυτοθεραπείας.

Πιο αναλυτικά τα βήματα για μία ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς είναι τρία.

Βήμα 1ο: Συμπύκνωμα λείανσης, κατά των ρυτίδων

SMOOTHING ANTI-WRINKLE CONCENTRATE

8015150248020 Maxwidth 1200 Maxheight 1200

Μία εντατική, υψηλής απόδοσης αντιρυτιδική θεραπεία που διεγείρει και επιταχύνει την επιδιόρθωση των κυττάρων για ενισχυμένη διόρθωση των ρυτίδων. ⁠Θεραπεία ημέρας /νύχτας υψηλής επίδρασης για πρόσωπο, λαιμό και περίγραμμα ματιών. Εφαρμόζεται στις ρυτίδες και έπειτα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.Μια πραγματική «ένεση» νεότητας σε μόλις 20 ημέρες.

Βήμα 2ο: Κρέμα λείανσης για το πρόσωπο & το λαιμό, κατά των ρυτίδων

SMOOTHING ANTI-WRINKLE FACE AND NECK CREAM

8015150248006 1 Maxwidth 1200 Maxheight 1200

Με υφή νέας γενιάς, χωρίς σιλικόνες, θρέφει το δέρμα χωρίς να το βαραίνει. Μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τελειοποιεί την υφή του δέρματος. Το αποτέλεσμα; Πιο λεία & αναζωογονημένη επιδερμίδα.

Βήμα 3ο: Κρέμα λείανσης ματιών, κατά των ρυτίδων

SMOOTHING ANTI-WRINKLE EYE CONTOUR

8015150248013 Maxwidth 1200 Maxheight 1200

Ελαφριά αλλά βαθιά ενυδατική κρέμα-gel που αναζωογονεί άμεσα τα μάτια και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών. ⁠Με στοχευμένη δράση για ένα άμεσα πιο απαλό περίγραμμα ματιών.

MORE INFO

Ανακαλύψτε τη σειρά Collistar Rigenera σε επιλεγμένα φαρμακεία

Αντιπρόσωπος-Διανομέας: George Petrou Ltd . Τηλ.: 22757277. www.collistar.com

www.instagram.com/CollistarCyprus | www.facebook.com/CollistarCyprus       

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS