ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΒρήκαμε το δικό σου σύμμαχο επανόρθωσης αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά

Βρήκαμε το δικό σου σύμμαχο επανόρθωσης αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά

Μπορεί τα μαλλιά να μην κάνουν ρυτίδες, ωστόσο και αυτά μεγαλώνουν: γκριζάρουν, θαμπώνουν και φριζάρουν.

Για να είναι τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά δεν αρκεί να φροντίζεις μόνο το μήκος και τις άκρες. Τα πάντα στη φροντίδα των μαλλιών ξεκινούν από τα κατάλληλα προϊόντα. Στους δύσκολους τύπους μαλλιών ανήκουν και τα ταλαιπωρημένα φθαρμένα μαλλιά, που τώρα το καλοκαίρι γίνονται ακόμη χειρότερα, αν δεν τύχουν της κατάλληλης περιποίησης.

 

Η Orzene σου έχει τα καλύτερα νέα αν επιθυμείς να δεις τα μαλλιά σου απλά να μεταμορφώνονται.

Η Orzene παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά επανόρθωσης ταλαιπωρημένων & φθαρμένων μαλλιών, Orzene Rescue 7in1 για 7 δράσεις ορατής επανόρθωσης!

Η σειρά Οrzene Rescue 7 in 1 είναι εμπλουτισμένη με το θαυματουργό Moroccο Argan Oil, (βοηθά στην εντατική επανόρθωση των μαλλιών) γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες τόσο στον τομέα της ομορφιάς, όσο και της υγείας. Οι Μαροκινοί το αποκαλούν «δέντρο της ζωής» και το έλαιο που παράγεται από τον καρπό του ως «υγρό χρυσάφι», χάρη στο χρώμα και τα αμέτρητα οφέλη του. Το συγκεκριμένο δέντρο φυτρώνει μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή στο Μαρόκο. Γι’ αυτό άλλωστε πολλοί το γνωρίζουν και ως moroccan oil ή moroccan argan oil.

Η σύνθεσή της σειράς είναι επίσης εμπλουτισμένη με τo προηγμένο σύμπλοκο Shine Elixir με Μπύρα, Ceramides και Phytoproteins, που διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, και ενισχύει την εσωτερική της δομή, βελτιώνοντας την υγιή της εμφάνιση.

Η νέα σειρά αποτελείται

Σαμπουάν, το πρώτο στην Orzene με κρεμώδης φόρμουλα.

Supreme conditioner με άμεσο αποτέλεσμα, σαν να έχεις χρησιμοποιήσει μάσκα!

Μάσκα περιποίησης για ενδυνάμωση και φροντίδα με λάμψη που διαρκεί

Ηeat/Τhermal protection hair spray που χαρίζει προστασία από τη θερμότητα που προκαλούν τα σεσουάρ και τα εργαλεία styling.

https://www.facebook.com/OrzeneCyprus

https://www.instagram.com/orzene_cyprus/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS