ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYXmas is Here: Τα δώρα που περιμένει η beauty addict φίλη σου

Xmas is Here: Τα δώρα που περιμένει η beauty addict φίλη σου

Τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά. Αν δεν έχεις ήδη προμηθευτεί τα δώρα σου υπάρχει ακόμα χρόνος να το κάνεις. Είτε είσαι skincare addict και σου αρέσει δηλαδή να περιποιείσαι και να φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου, είτε δηλώνεις φανατική του μακιγιάζ, τα Χριστούγεννα, είναι η καταλληλότερη αφορμή για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή στην κολλητή σου.

Υπάρχουν επιλογές στην αγορά είτε για την skincare guru της παρέας, που εγγυημένα θα λάτρευε να χρησιμοποιεί ξανά και ξανά στην επιδερμίδα της αλλά και για την makeup addict της παρέας.

Benefit Cosmetics Bring Your Own Beauty Xmas Set

Χριστούγεννα χωρίς Bene-δώρα δεν γίνονται! Και σε αυτό το συλλεκτικό σετ θα βρεις σε κανονικό και ένα σε μίνι μέγεθος την αγαπημένη μάσκαρα They’re Real!για βλεαφίδες πέρα από κάθε προσδοκία, το The POREfessional, μια βάση προσώπου που μειώνει την εμφάνιση των πόρων σε μίνι μέγεθος, τη Hoola πούδρα για ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα και φυσικά το iconic gel φρυδιών, Gimme Brow+ για γεμάτα, πυκνά φρύδια.

Αυτό είναι το απόλυτο σετ δώρου που περίμενες για τα Χριστούγεννα: το Beauty Box της Lancôme. Μια υπέροχη συλλογή ομορφιάς, σε ένα πολυτελές στρογγυλό βαλιτσάκι.

La Mer The Soothing Hydration Collection

Το Soothing Hydration Collection είναι ένα set 4 τεμαχίων που περιλαμβάνει τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης. Το The Concentrate είναι εμπλουτισμένος ορός με συμπυκνωμένη σύνθεση του Miracle Broth™ και βοηθά στην ορατή ανακούφιση και μείωση ερυθρότητας και ερεθισμών. Το The Eye Concentrate μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλος, και για τις τελευταίες πινελιές ανακουφιστικής ενυδάτωσης, η Crème de la Mer και το The Lip Balm.

High Barre Eye Shadow Palette

Bobbi Brown

Μία ευφάνταστη παλέτα με δέκα διαφορετικές αποχρώσεις που αναμειγνύονται εύκολα. Μία εκτεταμένη σειρά απο απαλά ροζ, λαμπερά χρυσά και δροσερά nudes, δίνει την πιο εντυπωσιακή παράσταση για τις φετινές γιορτές. Το σχέδιο της συκευασίας απο την Cecilia Carlstedt⁠ – εμπνευσμένη από την ενέργεια που δίνει ο χορός και την Νέα Υόρκη – την καθιστά συλλεκτική και μοναδική.

Christmas Cracker Jo Malone London

Τραβήξτε για να αποκαλύψτε μια τριάδα εκπλήξεων: την Peony & Blush Suede Cologne (9ml), το Wood Sage & Sea Salt Body & Hand Wash (15ml) και την Wild Bluebell Body Crème (15ml).

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS