BEAUTYΝτους: Κρύο ή ζεστό έχει τα δικά του πλεονεκτήμα (και με bioten...

Ντους: Κρύο ή ζεστό έχει τα δικά του πλεονεκτήμα (και με bioten shower cream παίρνει άλλη διάσταση)

Το ντους είναι σίγουρα ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας.

Επιπρόσθετα χαλαρώνει και αποφορτίζει μετά από μια δύσκολη και απαιτητική ημέρα.

Αν δεν είσαι σίγουρη για τα πλεονεκτήματα είτε του ζεστού ή του κρύου ντους, γιατί η ανάλογη θερμοκρασία προσφέρει διαφορετικά οφέλη για το σώμα και τη συνολική υγεία. Πιο κάτω θα δεις αυτό που ταιριάζει σε σένα ανάλογα και με τις ανάγκες σου…

Hot VS Cold shower

1. Τo ζεστό ντους μπορεί να απομακρύνει την ένταση και να απαλύνει τους δύσκαμπτους και σφιχτούς μύες. Αν έχει δυνατή πίεση, ακόμα καλύτερα! Άφησε το ζεστό νερό να λειτουργήσει σαν ένα μίνι μασάζ στους ώμους, στον λαιμό και στην πλάτη.

2. Το καυτό νερό μπορεί να βοηθήσει όσες έχουν λιπαρό δέρμα. Η θερμότητα έχει αποδειχθεί ότι ανοίγει τους πόρους του δέρματος, ώστε να μπορείς να καθαρίσεις την παγιδευμένη βρωμιά, όπως υπολείμματα από makeup, αλλά και διάφορες λιπαρές ουσίες, που προκαλούν τις ανεπιθύμητες γυαλάδες.

3. Από την αισιόδοξη πλευρά, το κρύο νερό κάνει καλό στο δέρμα και στα μαλλιά λειτουργώντας σαν συσφιγκτική κι ενυδατική κρέμα. Σε αντίθεση με το ζεστό ντους που στεγνώνει και ξηραίνει το κρύο νερό θα δώσει τέλος στις σπασμένες άκρες και το ξηρό δέρμα. 

4. To κρύο ντους μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στον αγώνα σου για το αδυνάτισμα. Ορισμένα λιπώδη κύτταρα, όπως το καστανό λίπος, μόλις εκτεθούν σε κρύο νερό παράγουν θερμότητα προκειμένου να κρατηθούν ζεστά καίγοντας λίπος. Αυτά τα κύτταρα βρίσκονται κυρίως γύρω από τον αυχένα και την περιοχή των ώμων, που είναι τα σημεία, που βρέχονται αμέσως και πιο πολύ.

Όποιο από τα δύο κι αν διαλέξεις, σίγουρα θα το κάνεις με ένα από τα αφρόλουτρα της Bioten. Νιώσε την έκρηξη αρωμάτων και φρεσκάδας στο δέρμα σου… O μοναδικός συνδυασμός των φυσικών συστατικών τους, η κρεμώδης υφή και το ισορροπημένο pH θα διεγείρουν τις αισθήσεις σου αφήνοντας την επιδερμίδα σου μεταξένια και απαλή. Επιπρόσθετα τα φυσικής προέλευσης συστατικά τους βοηθούν στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα φυσική και απαλή φροντίδα. Είναι Vegan friendly και δερματολογικά ελεγμένα.

3 επιλογές

Τo αφρόλουτρο bioten White Musk είναι εμπλουτισμένο με 100% Βιολογικό Shea Butter. Η ενυδατική κρέμα που περιέχει προσφέρει ενυδατική και περιποιητική δράση στο δέρμα και βοηθά στην προστασία από την αφυδάτωση και την αίσθηση τραβήγματος, χωρίς να την ξηραίνει.

Το αφρόλουτρο bioten Cocoa & Macadamia είναι εμπλουτισμένο με 100% Βιολογικό Shea Butter. To Βούτυρο Κακάο, ένα εξαιρετικό ενυδατικό συστατικό που λιώνει στη θερμοκρασία του σώματος, προσφέρει στο δέρμα τη θρέψη που χρειάζεται, διατηρώντας τη φυσική του λάμψη. Το έλαιο Macadamia, πλούσιο σε απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση για μία αίσθηση λείου και μεταξένιου δέρματος.

To αφρόλουτρο bioten Cotton extract είναι εμπλουτισμένο με 100% βιολογικό Shea Butter. Το φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα που έχουν ενυδατική και περιποιητική δράση στο δέρμα, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την αίσθηση τραβήγματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS