BEAUTYΥπάρχει η τέλεια μάσκαρα; Και όμως υπάρχει... και την έχει η MAC

Υπάρχει η τέλεια μάσκαρα; Και όμως υπάρχει… και την έχει η MAC

Αν συγκαταλέγεσαι σε αυτές που ψάχνουν το τέλειο προϊόν για το μακιγιάζ σου, σου έχουμε νέα: Η νέα ολοκαίνουργια και απόλυτα προσαρμόσιμη MACStack mascara σαρώνει κυριολεκτικά το TikTok συγκεντρώνοντας πάνω από 45 εκατομμύρια views και μας βάζει σε πειρασμό να τη δοκιμάσουμε.

 

Maccosmetics 275031133 4746472462088125 8791442862287681534 N

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην τεχνολογία των μάσκαρα, που δημιουργήθηκε για να καταρρίψει τα δεδομένα και να γίνει η νο.1 σύνθεση στην αγορά.

Χρειάστηκαν περισσότερα από δυο χρόνια για τη δημιουργία της και το ζητούμενο ήταν να συγκεντρώσει όλες τις απαιτήσεις από μία μάσκαρα σε ένα μόνο προϊόν. Με βασικό γνώμονα να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε γυναίκας. Τα επαναστατικά της πλεονεκτήματα, επιτρέπουν τη δημιουργία οποιουδήποτε look, από το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, μέχρι το πιο έντονο δραματικό βλέμμα.

Macstackmini Maccosmetics

Η MACStack αυξάνει τις επιλογές κυκλοφορώντας σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Τα βουρτσάκια Superstack Mega Brush και το Superstack Micro Brush, δημιουργήθηκαν για να καλύπτουν ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες από όλες τις πλευρές.

Ιδανικό για κοντές αλλά και για τις βλεφαρίδες, το Micro Brush προσφέρει αξεπέραστο μήκος υψηλής ακριβείας. Όσο για το Mega Brush, είναι ότι πρέπει για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες καθώς ενισχύει την ένταση στο μέγιστο.

Macstack Micro Maccosmetics

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS