BEAUTYYπάρχει τρόπος για Even Better αποτέλεσμα στην επιδερμίδα; (Το λέει και η...

Yπάρχει τρόπος για Even Better αποτέλεσμα στην επιδερμίδα; (Το λέει και η Emilia Clarke)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν ένα νέο λανσάρισμα ομορφιάς ή ένα προϊόν που φιγουράρει παντού αξίζει της προσοχής σου; Εάν ναι διαβάζεις τo σωστό beauty news…

Στο θέμα μας λοιπόν… Όταν έρχεται η στιγμή να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα foundation  που να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας, τον τύπο και τις ανάγκες της, μπορεί να αποβεί πραγματικά πολύ δύσκολη υπόθεση. Μάλλον όπως αποδείχθηκε είναι ένα από τα «δύσκολα» beauty προϊόντα τόσο αν θα το αγοράσεις online όσο και σε ένα beauty counter.

Ένα όμως υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι το foundation που προσφέρει πολλαπλά οφέλη θα είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη makeup bag μου, ειδικά αν μπορεί να έχει οφέλη και στην επιδερμίδα ταυτόχρονα.

Θέλω να σου μιλήσω για το τελευταίο λανσάρισμα της Clinique, το Even Better Clinical™ Serum Foundation.

Ένα foundation που εκτός από κάλυψη, συμπληρώνει την καθημερινή σου περιποίηση ομορφιάς, συμβάλλοντας ορατά στη διόρθωση, ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, σε κάθε εφαρμογή. Είναι το πρώτο foundation που περιέχει 3 τεχνολογίες ορού.

Η επαναστατική oil-free σύνθεσή του περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, Σαλικυλικό Οξύ, Βιταμίνη C + UP302 -το αποκλειστικό μόριο της Clinique που καταπολεμά τις σκούρες κηλίδες, βελτιώνοντας την επιδερμίδα ώστε να δείχνει ακόμα καλύτερη. Αυτό το ελαφρύ, μεσαίου έως πλήρους κάλυψης, υγρό foundation με 24 ώρες διάρκεια, βοηθά ορατά στη βελτίωση της επιδερμίδας, άμεσα και με την πάροδο του χρόνου, έχει δείκτη προστασίας SPF20 ενάντια σε μελλοντικές δυσχρωμίες. Διαθέσιμο σε 8 αποχρώσεις τις οποίες άνετα μπορείς να συνδυάσεις μεταξύ τους.

Κάθε γυάλινο μπουκάλι του Even Better Clinical Serum Foundation μπορεί να ανακυκλωθεί. Αφαιρείς το καπάκι και την αντλία, ξεπλένεις το μπουκάλι και το βάζεις σε κάδο ανακύκλωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS