ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΥπάρχει τρόπος να δείχνεις όμορφη και λαμπερή ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Υπάρχει τρόπος να δείχνεις όμορφη και λαμπερή ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ;

Πάντα λαμπερή… αυτό είναι το ζητούμενο για όλες τις γυναίκες. Ναι ακόμα κια χωρίς ίχνος μακιγιάζ γιατί η φυσική ομορφια κάθε γυναίκας είναι εφικτή αν βάλει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της τα πιο κάτω tips ομορφιάς. Απλά βήματα τεράστιο όφελος…

Skincare

Τα δερματικά προβλήματα, όπως η ακμή, οι καφέ κηλίδες και η ξηρότητα, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην ανάπτυξη μιας καλής σχέσης χωρίς μακιγιάζ στο πρόσωπο. Αυτός είναι ο λόγος που η επίσκεψη στο δερματολόγο κρίνεται απαραίτητη για τη σύνθεση μιας skincare ρουτίνας που θα στοχεύσει στη ρίζα των εν λόγω προβλημάτων. Αλλά πριν το ραντεβού σου, αρκέσου στα 4 βασικά βήματα μιας ρουτίνας περιποίησης: Καθαρισμός, ορός, ενυδατική κρέμα και αντηλιακό. Συμπληρωματικά, η χρήση ενός προϊόντος με AHA ή BHA για χημική απολέπιση μία φορά την εβδομάδα μπορεί να αποβεί καλή επιλογή για την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας. 

Adobestock 447069733

Βλεφαρίδες

Είναι απίστευτο αλλά δεν θα πιστεύεις πόσο κουρασμένη μπορούν να σε κάνουν να φαίνεσαι οι καθοδικές βλεφαρίδες. Για να φωτίσεις το βλέμμα σου και να το κάνεις να δείχνει πιο ξεκούραστο, χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων, το οποίο θα ανασηκώσει τις βλεφαρίδες και θα τονίσει το βλέμμα χωρίς τη χρήση μάσκαρα.

Φρύδια

Τα λεπτά φρύδια μπορούν να σου κλέψουν πόντους από τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα σου, αδικώντας έτσι την εμφάνισή σου. Χρησιμοποίησε ένα θρεπτικό έλαιο για να αυξήσεις σταδιακά την πυκνότητά τους και μην παραλείπεις να τα χτενίζεις προς τα πάνω για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο.

Adobestock 447069151

Dewy φινιρίσματα

Για να ενισχύσεις τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου, εμπλούτισε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σου με skincare προϊόντα με dewy φινίρισμα. Ένας ορός για λάμψη, ένα δροσερό mist και ένα glossy διαφανές balm είναι ένα καλό σημείο να ξεκινήσεις.

Μασάζ προσώπου

Εάν το πρόσωπό σου δείχνει πρησμένο όταν ξυπνάς το πρωί, σου προτείνουμε να εντάξεις στη skincare ρουτίνα σου έξυπνα εργαλεία μασάζ προσώπου. Τα jade rollers και gua sha μειώνουν το οίδημα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν στην καλύτερη διείσδυση των προϊόντων στην επιδερμίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS