BEAUTYΥβριδικό beauty: Είναι το μέλλον της ομορφιάς ή άλλη μια εφήμερη τάση;

Υβριδικό beauty: Είναι το μέλλον της ομορφιάς ή άλλη μια εφήμερη τάση;

VITA – Το πρώτο περιοδικό υγείας και ευεξίας, αυτή την Κυριακή με τον «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ»!

Στο περιοδικό VITA που κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Μαρτίου μαζί με τον Φιλελεύθερο και Το Βήμα, θα μάθεις πολλά για το σημαίνει ο όρος υβριδική ομορφιά, τι ακριβώς είναι το υβριδικό skincare, τα κυριότερα οφέλη των υβριδικών καλλυντικών, την υβριδική περιποίηση μαλλιών, κ.ά.  

Τον όρο «υβριδικό» φυσικά δεν τον ακούμε πρώτη φορά, εφόσον έχει ταυτιστεί με τα αυτοκίνητα που δουλεύουν τόσο με τον ηλεκτρισμό όσο και με βενζίνη. Ωστόσο ο όρος φαίνεται ότι επεκτείνεται σε γενικό επίπεδο και αφορά πλέον κάθε τομέα της ζωής μας. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο τομέας της εργασίας έχει αποκτήσει υβριδικό χαρακτήρα, αφού πλέον μπορούμε να έχουμε ως βάση και το σπίτι αλλά και το γραφείο. Το ίδιο ισχύει και για τη διαμόρφωση της εκπαίδευσης, του εμπορίου ή ακόμα και της διατροφής, με τα on-the-go γεύματα και ροφήματα που, αν και ετοιμάζονται σε μερικά λεπτά, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες και βιταμίνες. Γιατί λοιπόν τα καλλυντικά να αποτελούν εξαίρεση;

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή 27 Μαρτίου το VITA την Κυριακή 27 Μαρτίου μαζί με τον Φιλελεύθερο και Το Βήμα, το 1ο περιοδικό υγείας και ευεξίας στην Κύπρο!

VITA – Η ζωή σας καλύτερα της!

ΥΓΕΙΑ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ – FITNESS BEAUTY – ΜΟΔΑ

726x510 Vita

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS