BEAUTYΖήσε ένα εξωτικό καλοκαίρι με «αόρατη» αντηλιακή προστασία

Ζήσε ένα εξωτικό καλοκαίρι με «αόρατη» αντηλιακή προστασία

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα & Kύπρο και πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, αυτό το καλοκαίρι μας καλεί να νιώσουμε την απόλυτη εμπειρία αντηλιακής προστασίας με τη νέα σειρά Carroten Coconut Dreams Dry Mists με άρωμα καρύδας που μας «ταξιδεύει» σε εξωτικούς προορισμούς!

 

Το Carroten, ως ειδικός στην αντηλιακή κατηγορία, αναπτύσσει προϊόντα που συνδυάζουν μοναδικά την αντηλιακή και καλλυντική τεχνολογία, θέλοντας να προσφέρει ασφαλή προστασία και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα. Οι δύο νέες, άκρως καλοκαιρινές προτάσεις του Carroten, Coconut Dreams Dry Mists SPF30 & SPF50, με μοναδικό συνδυασμό από καρότο και λάδι καρύδας, προσφέρουν ένα αόρατο πέπλο προστασίας που δροσίζει άμεσα, ενώ χάρη στη τεχνολογία anti-sand που διαθέτουν η άμμος δεν κολλάει στο δέρμα. Παράλληλα, η μη λιπαρή τους υφή χαρίζει άμεση απορρόφηση και μοναδικά απαλή επιδερμίδα, ενώ το 360ο σύστημα ψεκασμού προσφέρει εύκολη εφαρμογή για χρήση υπό κάθε κλίση.

Η σειρά Coconut Dreams Dry Mists, όπως και όλα τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Carroten, είναι δερματολογικά ελεγμένη και προσφέρει ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας, χάρη στο 4πλό προηγμένο σύστημα προστασίας (UVΑ + UVΒ + VL + IRA). Επιπλέον, τα Coconut Dreams Dry Mists SPF30 & SPF50 είναι vegan friendly, χωρίς ζωικά παράγωγα στη σύστασή τους, και διαθέτουν την ένδειξη «Coral Reef Safe», καθώς η σύνθεσή τους δεν επιβαρύνει την υγεία των κοραλλιών στο υδάτινο περιβάλλον.  

Ζήσε το καλοκαίρι σου όπως το έχεις ονειρευτεί και κάνε τον ήλιο φίλο σου με τη νέα σειρά Carroten Coconut Dreams Dry Mists, που προσφέρει προηγμένη αντηλιακή προστασία και σε «ταξιδεύει» σε εξωτικούς προορισμούς με το χαρακτηριστικό άρωμα καρύδας του Carroten.

Γιατί σε όλες τις καλοκαιρινές στιγμές που αξίζει να μοιράζεσαι, τo Carroten είναι σύμμαχός σου!    

https://www.instagram.com/carroten_cyprus/

https://www.facebook.com/CarrotenCyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS