ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESTVBig Brother: Αποχώρησε η Κύπρια Άννα Ελευθερίου - Ξέσπασαν σε δάκρυα οι...

Big Brother: Αποχώρησε η Κύπρια Άννα Ελευθερίου – Ξέσπασαν σε δάκρυα οι συμπαίκτες της (vid)

 

Μια ακόμη απώλεια έμελλε να μετρήσει το σπίτι του Big Brother τη νύχτα της Παρασκευής στο live του ΣΚΑϊ. Και αυτό καθώς στο κλείσιμο της βραδιάς, ένας ή μία συγκάτοικος θα έπρεπε να αποχαιρετήσει οριστικά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και να αποχωρήσει από το ριάλιτι.


Τον δύσκολο ρόλο της ανακοίνωσης είχαν για μια ακόμη φορά η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, οι παρουσιαστές του Big Brother, οι οποίοι και έπρεπε να ενημερώσουν τους παίκτες για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι του Big Brother. Ποιος όμως είναι εκείνος που τελικά κλήθηκε να αποχαιρετήσει τους συγκατοίκους του και να αποχωρήσει από το Big Brother;


Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ, από το ριάλιτι εγκλεισμού αποχώρησε η Κύπρια Άννα Ελευθερίου!

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε ποια παίκτρια αποχωρεί, ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα πλάνταξαν στο κλάμα καθώς η τελευταία και η Άννα ήταν οι δύο παίκτριες που είχαν μείνει στο τέλος.

Η παίκτρια που αποχώρησε δεν δίστασε να πει μάλιστα πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει καθώς έτσι δεν θα χωριστεί και το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS