ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

GOING OUTBig Brother: Η ποινή στην Κύπρια παίκτρια για το άγνωστο φλερτ με...

Big Brother: Η ποινή στην Κύπρια παίκτρια για το άγνωστο φλερτ με τον Steve (βίντεο)

Aκόμη δεν μπήκε στο σπίτι του Big Brother και δέχθηκε παρατήρηση, αλλά και ποινή από τον Μεγάλο Αδελφό η νέα παίκτρια από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα η Βιολέτα Αρέστη, απέκρυψε κάποιες σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά τη σχέση της με τον Στηβ Μιλάτο ο οποίος ήδη βρισκόταν από την αρχή μέσα στο ριάλιτι.

Αυτό δεν άρεσε στον Βig Borther γι’ αυτό και της επιβλήθηκε ποινή μιας και φάνηκε ότι γνώριζε το γνωστό μοντέλο από πριν και μάλιστα υπήρχε φλερτ μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η παίκτρια από την Κύπρο, που μπήκε στο σπίτι του Big Brother (βίντεο)

Πάντως ο Στηβ έμεινε έκπληκτος μόλις την είδε να μπαίνει στο σπίτι και όπως δήλωσε «Με αυτήν εγώ μιλούσα για δύο μήνες… Φιλική ήταν η σχέση μου με την Βιολέτα αλλά με τάσεις πινελιάς για πιο ερωτική. Δεν έχουμε έρθει τόσο κοντά ποτέ, απλά μιλούσαμε κι είχαμε μια επαφή.»

Από την άλλη, η Βιολέτα μετά την παρατήρηση για την απόκρυψη πληροφοριών είπε στο Δωμάτιο Επικοινωνίας ότι: «Νομίζω ότι δόθηκε παραπάνω σημασία, είχαμε μόνο μια διαδικτυακή επαφή. Τίποτα περισσότερο. Συγνώμη.»

Η  τιμωρία της θα είναι να μην έχει ασυλία στην πρώτη της εβδομάδα κι έτσι μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της για αποχώρηση, ενώ οι υπόλοιποι δυο νέοι παίκτες θα έχουν κανονικά ασυλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS