CELEBRITIESMUSIC«50 χρόνια Άννας Βίσση»: Τα μοναδικά ντουέτα με αγαπημένους καλλιτέχνες! (βίντεο)

«50 χρόνια Άννας Βίσση»: Τα μοναδικά ντουέτα με αγαπημένους καλλιτέχνες! (βίντεο)

Η μεγάλη, επετειακή συναυλία της Άννας Βίσση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο(30/9) στην Πλατεία Ευρώπης στην Λάρνακα έγραψε ιστορία!

Η Απόλυτη Ελληνίδα σταρ γιόρτασε με τους θαυμαστές της που την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από αυτή την 50 χρόνια καριέρας.

Διαβάστε επίσης: «50 χρόνια Άννα Βίσση»: Λαοθάλασσα στην συναυλία της Απόλυτης σταρ στην Λάρνακα!

Μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες που τίμησαν την Απόλυτη και τραγούδησαν μαζί της, γιόρτασαν τα “50 χρόνια Άννας Βίσση” και ξεσήκωσαν την Λάρνακα με μια εκρηκτική συναυλία και 70,000 κόσμο που απόλαυσαν την μαγική βραδιά.

Διαβάστε επίσης: Οι αδερφές Βίσση σε μια συγκινητική επανένωση επί σκηνής! (Βίντεο)

Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Πάολα, Μπάμπης Στόκας και Λία Βίσση σε μοναδικά ντουέτα με την απόλυτη Άννα Βίσση!

Διαβάστε επίσης: Η ξεχωριστή εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στη συναυλία της Βίσση! (vid) 

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια παρά την πολυετή της πορεία, συνεχίζει να κινείται με πάθος και διατηρεί την πρωτοπορία της, προσφέροντας μοναδικές μελωδίες και στιγμές στο κοινό!

Η συναυλία αυτή είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στόχο τη δημιουργία πέντε νέων δωματίων στον ξενώνα του Ronald McDonald House στη Λευκωσία, καθώς και την κατασκευή πέντε κουζινών για το πρόγραμμα “Μαγειρεύω και Προσφέρω” του Sophia Foundation for Children.

Δείτε τα βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS