CELEBRITIESMUSICΆγγελος Τσίγας – «Δε Χωρίζουμε»

Άγγελος Τσίγας – «Δε Χωρίζουμε»

Ο Άγγελος Τσίγας, ένα ξεχωριστό ταλέντο, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και δηλώνει «Δε Χωρίζουμε», μέσα από το πρώτο του single που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Στο πρώτο του τραγούδι, μία αισθαντική και δυναμική μπαλάντα, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, που έχει ήδη καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα επάνω του μέσα από τα ξεχωριστά covers γνωστών επιτυχιών που «ανεβάζει» στα social media, έχει «ψήφο εμπιστοσύνης» από τη σπουδαία δημιουργό Ελεάνα Βραχάλη, που υπογράφει τους στίχους. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Κυριάκος.

Το «Δε Χωρίζουμε» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο ο Άγγελος Τσίγας πρωταγωνιστεί σε μία τρυφερή ιστορία αγάπης με ανατρεπτικό φινάλε.

Ο Άγγελος Τσίγας ασχολείται με τη μουσική από μικρός. Σε ηλικία 10 ετών έμαθε να παίζει μπουζούκι, στα 15 απέκτησε την πρώτη του κιθάρα και από τα 17 κάνει μαθήματα φωνητικής με την Σοφία Βόσσου. Με το «Δε Χωρίζουμε», προπομπό του ολοκληρωμένου album που θα του γράψουν η Ελεάνα Βραχάλη και ο Γιώργος Κυριάκος, μας βάζει στο μουσικό του σύμπαν και αποδεικνύει πως ήρθε για να μείνει!

Βρείτε το «Δε Χωρίζουμε» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/35XRhdF
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3uoASbI
Deezer: https://bit.ly/3DZtpmC

Δείτε το music video:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS