CELEBRITIESMUSICΑναβλήθηκαν οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αναβλήθηκαν οι συναυλίες του Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες του διάσημου Λατίνου σταρ Maluma, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, ο τραγουδιστής, βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή και μπορεί να αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες του συναυλίες, ο ίδιος όμως είπε να απολαύσει τον όμορφο καιρό της Ελλάδας και να κάνει διακοπές.

View this post on Instagram

FELIZ DÍA MAMACITAS 😘😘😘

A post shared by MALUMA (@maluma) on

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας διάθεσης των εισιτηρίων, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 11 Μαρτίου συναυλία του Maluma στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ αναβάλλεται ενώ αναμένεται νέα ενημέρωση σχετικά με την συναυλία του και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κολομβιανός Superstar Maluma είχε δύο προγραμματισμένες συναυλίες στην Ελλάδα, την οποία και επισκέπτεται για πρώτη φορά. Την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ και την Παρασκευή 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπερο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα με special guest την Ελένη Φουρέιρα και Deejay τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Ο 25χρονος Κολομβιανός σταρ έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσει και να συνεργαστεί με μεγαθήρια της λάτιν σκηνής, όπως η συντοπίτισσά του Shakira. Οι λάτρεις της latin pop και της reggaeton δεν περίμεναν τη συνεργασία του με τη Madonna για να τον ανακαλύψουν ενώ στην Αμερική τον αποκαλούν «Ricky Martin της νέας γενιάς».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS