CELEBRITIESMUSICΑνδρομάχη Δημητροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά τον αποκλεισμό από την Eurovision (βίντεο)

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά τον αποκλεισμό από την Eurovision (βίντεο)


Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας.

Άσχημα είναι τα νέα για την κυπριακή συμμετοχή αφού η Ανδρομάχη Δημητροπούλου η οποία εμφανίστηκε χθες 12/5 στον Β’ ημιτελικό, δεν κατάφερε τελικά να περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια και το κομμάτι «Ela» δεν κατάφεραν να περάσουν από τον δεύτερο ημιτελικό. Τόσο η Ανδρομάχη, όσο και οι συνεργάτες της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό της Eurovision να τους ψηφίσει και να τους στείλει στον μεγάλο τελικό.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου ήταν πιο λαμπερή από ποτέ, ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο αλλά δεν έπεισε με το τραγούδι και την εμφάνισή της δυστυχώς.

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου με το τέλος του Β’ Ημιτελικού, δημοσίευσε ένα βιντεάκι στο οποίο ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλα. Αλήθεια περάσαμε τέλεια. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως και εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS